Kan man laga får man ligga..

Ryskt ordspråk.
Tittar på Världens härligaste män på femman och förundras över mannen för stunden. Eller nej, egentligen över kvinnans fascination till mannen. Att en man som lagar mat, städar, stryker och fixar blir så jävla sexig. Kvinnan faller framåtsupa vid mannens fötter och drar en njutningens suck när hon ser honom hänga upp tvätten och stå och göra risotto eller gratäng, självmant. Men egentligen är det sig själv hon hon ser, och visar uppskattning som hon sälv önskade att hon fick, - en omedveten önskan och en medveten uppskattning. 
Saker vi inte tar för givet hos männen, är sexigt. Vi är så insnöade på machomannen och hur den gemene mannen beter sig. Så när vi råkar ut för en tryggespetter som städar utan att vi behöver hota att behålla trosorna på tills han plockar undan sina rakhyvlar som rostar handfatet, blir vi ställda och rörda in i hjärtat. 
Men egentligen är det inte så stor grej. En man har väl för fan också två händer och kan hantera en dammsugare. 
Det är inget annat än gamla värderingar och fördomar om de båda könens uppgifter.

Vi tjejer måste sluta vara så jävla blödiga, och kanske sluta städa för ett tag? Jag borde starta en strejk bland Sveriges kvinnor (att göra något internationellt skulle vara som att försöka skita utan att vara nödig)..

P.S Obama vann och det tycker jag förtjänar ett glas champagne.

Puss och godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0