IMORGON ÅKER JAG TILL ARVIIIIIIKA!

Katzäääm! Imorgon är det dags! Herre min gosh. Ska bli så jäkla kul! Synd bara att kusten resulterade i brännskador.. Stackars smalben. Stackars mage. Dum Ebba. Men skit samma, det är härligt! 
Annars var det brabrabra i Falkenberg, - varmt som en gnus rumpa, avslappnande, mysigt. Precis som det ska vara vid mitt favoritställe på denna jord.  
Värmen håller i sig nästa vecka också förresten, för den som planerar in ytterligare brännskador (typ jag), och uppe i Arvika ska det bli 30(!) grader. DET är najs! hö hö. 
 Nu ska jag alldeles strax sätta upp tältet och kolla så det funkar. Framförallt om jag och PF KAN sätta upp det. Sen maxa min ipod med Arvikamusik, Kent och Håkan (det är sommar så det osar om det), så jag pallar att sätta mig i en bil klockan 06.00 imorgon och åka till Värmland.

Dom här ska vi absolut se på Arvika, klicka och lyssna nu! Tiger Lou, Bob Hund, Depeche Mode, Röyksopp (och Robyn), Fever Ray 

Vi hörs sen, förbered er förresten mentalt på bildbomb när jag kommer hem från Arvika!

Slänger in en bild från Glasets dag, pusshej

NU ÅKER JAG TILL FBG

Nu drar jag ner till Falkenberg, där finns knappt nån mottagning, det är trångt, inget internet, mycket folk, - och jag älskar det.

Vi hörs på lördag eller söndag, hela landet har fint väder har jag hört, så bränn er lagom! Puss

FINT VÄDER, DET ÄR FINT VÄDER

Det är det indeed! Så jag tänker inte sitta här nån lång stund alls, måste vältra mig i solen!

Igår vinade jag, Petra och Sanna en stund innan jag fick nattlig gäst, det var mysigt. Båda delarna.
Var hur härligt som helst att sitta i kvällssolen och slippa frysa i bara tshirt. Helt underbart hörrni! Och så var det igår.

Gosh. Har absolut grov skrivtorka, så vi hörs sen, efter solen gått i moln. Puss

RÖTT ÄR COOLT

Är ett riktigt converse-fan, det vet ni som varit med ett tag. Och jag har velat ha röda sen skitlänge tillbaks, och nu vill jag ha dom löjligt mycket. Jag vet att jag är fattigare än en munk, men jag vill. Det mighty problemet är att jag inte hittar dom. Trist läge va? Mjo.



Nu ska jag dyka ner i soffan och titta på resten av So you think you can dance, och som vanligt bli mäkta imponerad. Och äcklad.

24 GRADER

Värmeee! Åh vilken skön dag. 
Skönt väder kräver sköna kläder - så jag spenderade den i bikini och mjukisshorts. Men sen ville bror dödens gärna åka in till stan, och därifrån kom jag med två nya tishor. En utav dom är en av mina favorittröjor fast i annan färg, den här:


Ha en fin kväll, nu ska jag äta korv och ägg. Puss



SUUUUUGEN

Jag är så darn sugen på en tatuering! Gosh. Vad sugen jag är. 
Jag vill skriva 'fall med mig' på handleden. NU. 

Ja, jag har velat det ett jäkla tag nu. Det, och nya kläder. 



MIDSOMMAR

Var ju som sagt en lugn midsommarafton (för att sedan ta igen det på midsommardagen), vilket var skönt, mysigt och härligt. Dagen stavades sill, färskpotatis, köttbullar och prinskorv, tipspromenad, lekar, midsommarstång, snaps och sommaröl, grillat och en solnedgång över en stilla sjö. Det var fint.








MY BLOODY VALENTINE 3D

Jag kommer ihåg när jag var liten och var på Disney world utanför Frankrike och tittade på 3D-bio. Det var skitcoolt! Och nu när tydigen 3D-effekten kommit tillbaka(?) på bioduken vill jag verkligen kolla! Speciellt på en skräckfilm. Wiie. Så det ska jag göra. Den går till exempel på maffioso Bergakungen i Göteborg ikväll.



Hörs om inte alls lång stund. Puss



HEMMA IGEN HEMMA HEMMA IGEN

Känns som varenda satans inlägg heter något med "hemma igen". Men fan. Det är sommar, man kan inte vara hemma. Och då är man borta, och kan inte blogga och sen kommer man hem och skriver inlägg, och då måste man skriva "hemma igen" som en förklaring på varför man inte bloggat på några dagar. - Ungefär så. Mycket "man", men äh - tänk 'jag' eller ja, 'folk i allmähet'.  Men iaf, så är det. Och just idag kom jag hem från Fbg. Lördagen var great. Hoppas eran var det också. 

Imorgon ska jag slappa, sola - om solen är god och re-read Breaking dawn. Puss på er! 



NU ÅKER ICH UND PF

Nu åker jag och PF till most beloved kusten! Vi ses om några dagar! Sleep tight, but do party all night. Puss

Undrar förresten om ni längtar lika mycket till Jimmy Choo för H&M i höst, som jag..

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAD MIDSOMMAR

Lugnt i månes stad, imorgon blir det förhoppningsvis Fbg! Puss

NI VILL ÄNDÅ INTE SE

Lägger nog bara in några stycken, absolut inga oh-I'm-such-a-DARN-good- fotograf bilder ändå. Så skit samma, mina vänner.
Någon dag ska ni däremot få se mina videoklipp på mig, petra och änderna! Wiiee!

p.s. Jag vill ha nya fina sommarkläder. Bara så ni vet. Men inga pengar har jag, och så nyser jag hela tiden. och HEJ arbetslös!

Jag gick klädd VÄLDIGT mycket i mjukisbyxor (yeah), men gjorde ett undantag

random pics från fina bryggan, mina jag-är-i-en-husvagn-själv-i-9-timmar-och-tar-kort-på-mig-själv, kortspel, Karlsborgs fästning, osv.













HEMMA IGEN DÅRÅÅÅ

Yes nu är jag hemma från vår lilla husvagnssemester i fina sommarstaden Karlsborg. Veckan innehöll tonvis med bröd till Donald och Kajsa, Vidret, Anky och knatte, fnatte, tjatte och jocke - "våra" änder, dryg(!) väntan till Petras hemkomst klockan fem, minigolf (HOLE IN ONE!), pizza, sibylla, ciggaretter(!), kissnödighet, värme och såklart husvagn! Det var en fin vecka på världens finast belägna camping (typ), men Skönt att vara hemma nu! 

Men nu kommer saknaden efter studenten, blöh, men skit samma, ska nog träffa en del på lördag, nope inte imorgon, ska fira midsommar i månens stad! Just like when I was a little child! Ska bli mysigt med färskpotatis, skinka, snaps och sill istället för SUPA OCH KNULLA. Hmm.. Äh, men det ska bli trevligt faktiskt! Drar ner till Falkenberg på lördag istället, om planerna blir som dom är menade. 

Lägger in lite bilder sen ifrån helgen, men nu en bild från studenten(!) - champagnefrukost.




NU DRAR VI ALLDELES STRAX

Nu är det nära. Ska alldeles strax hoppa in i bilen, dra ner till ICA och köpa cigg och färdkost, höja volymen på radion och åka 25 mil med PF. Där ja!  
Vi ses på torsdag - om jag hade vetat hur man mobilbloggar hade jag gjort det! Ha en fin och varm vecka, puss

HÅKAN HELLSTRÖM-NOSTALGI

Den här var min absoluta favorit sommaren från nian till ettan. Lyssnar på den nu, och nostalgin pumpar. 
God natt


HEMMA EFTER GLASETS DAG

Hemma från en sjukt trevlig kväll. - Speciellt Maddis gjorde den störtskön! 
Måste lyssna på lite musik nu, kanske dricka o'boy, sen SOVA. Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag darlings! 

Jag just nu, full, glad och trött

CHAMPAGNEFRUKOST+SKOLAN

Lägger in korten nu serni, sen drar jag nog på fest - det är ju Glasets Dag idag (haha). 
Hoppas ni har en bra lördagkväll! 



YOU KNOW WHAT?

Orkar inte lägga in bilderna idag, men lovar att ni får bildbombastik i helgen! You have my word!
Mår lite illa när jag tänker på gårdagen, och nej det är inte bakisfeelings, utan jag vill ha tillbaka den något enormt.
Känslan. Åh.

På söndag drar jag och PF på road trip uppåt i landet, hon fick intensivkurs i studentpresent, så nästa vecka spenderas på en camping i en trång husvagn, med fetis-mat och chill med tidningar och ipodlurar medan PF svettas i bilen. YEAH, ska bli mysigt faktiskt. Ska dansa naken för vädergudarna innan bara..

Nu ska jag gå och beundra min nya fina krämfärgade kaffekokare. Det ni.

EN bild från studenten - flaket, från carros skolblogg. (Ja NV, vi skrev blames istället för blame for a reason..)

TRÖÖÖÖÖTT

Jag vill ha gårdagen tillbaka, orkar inte ens tänka på den nu..
Tar det sen, då visar jag bilder från champagnefrukosten och skolan också. 

Saknad.  

NERVÖS OCH FÖRVÄNTANSFUUUUULL

Kahbääähm så jag längtar! Och så här ser jag ut när jag gör det;






WHAT'S NEW?

Nothing's new. Är så satans trött, och jag som försöker peppa till imorgon, får hoppas bakiskoman går över. 

Sitter och funderar på vad jag ska ha för hår imorgon, jättefilosofiskt verkligen, men det är fan viktigt! Rakt, lockigt, på sidan eller som ett hav över axlar och rygg? Det ni. Det vet ingen.. 
Får prova platta det idag (men det är fotrfarande dränkt i spray och tovigt - jippi). Vi får seee. Nu måste jag sova en stund.


fashiontoast


HEUTE

Heute means idag (whäm - trippelspråkmening). Och idag hade vi vår näst sista klassdag - imorgon är det den sista i och med champagnefrukosten. Åh. Det är sorgligt och konstigt och rätt. Svår mix i mitt huvud just nu.
Men idag var hela sp06 (alla inriktningar) vid badplatsen och hade trekamp och vem vann? Jo men det är klart att det var spsp (VI!) som nappade åt oss segern, vilken kom efter dödstungt springande i sand, grävande efter golfbollar, uträknande och allmänbildning.. Jättekul när ens huvud är tungt som en lastbil och kroppen överseg. Men skit samma, vi vann! Heja!

Till skillnad från nervositeten dagen (månaderna) före balen är den här dagen - dagen innan studenten - mest glädjefylld. Eller förväntansfylld mer. Så nu ska jag vila en stund, titta på en film, käka och ta det lugnt. Måste vara utvilad inför imorgon, DÅ ska både klackar, huvuden, kroppar och glas slås i taket! YÄY!

PROM TWO1000AND9

Se där ja, jag klarade det - utan att trilla, ha snor i näsan, bryta av en klack, riva sönder klänningen osv osv.. Det gick faktiskt jäkligt bra, och det var KUL! Maaan, vad roligt det var, hela kvällen var underbar, god mat och mighty bra sällskap.
Hade kolsvarta fötter när jag kom hem igår, var tvungen att ta av mina för höga skor vid dansen (som var helt galen - HEJA LÄRARE LAAAARS! haha), hade ont i mina vader, i min hals och var trött som ett djur. Men jag vill göra om det, det gick alldeles för fort!

Mamma klippte av några bilder igår, inte så många - får mer av pappa senare, men här har ni delar av balen 2009.
(Imorgon är det Student!!)













NU ÄR JAG JÄTTENERVÖS

Ska strax titta mig i spegeln för att se om jag är morotsdiarré-färgad, eller fint gyllenbrun. Blöh.

Sen, är det håret klockan elva, och sen fullt upp hela dagen. FÖR VI HAR BAL.
Vi hörs imorgon om inte tidigare. Puss

brännan ser nog hyfsad ut, - är osminkad men ändå bruning i ansiktet. Har dock inte vänt blicken mot benen än.. 



AWESOME ROB

Huhu. Jag vet - döda mig med fjortispilen. Men den här bilden är faktiskt.. ahh.
Och han dendära får mig o-nervös. Mighty bra.





PROJECTRUNWAY-FINALEN

Project runwayfinalen får hålla mig sysselsatt ikväll, keep my mind of things. Saker som balen.
Spraytanningen börjar visa sig, dock är mina spiror bleka fortf. Blöh. Vore inte jätterockigt om dom förblev så även imorgon. Men nä, nu måste humöret upp. Trist att slösa bort en sån här antagligen once in a life time experience som balen är, med dåligt humör och över-nervositet. Fy på mig. 

Nu ska jag gå och fila lite mer på paketleken vi ska ha på balen imorgon. Kommer bli grrreat! 

sneak peek av klänningen + mina naglar som förhoppningsvis sitter kvar imorgon bitti



BLÖHBLABLÖBLÖHHBLAAABLA

Jag är så banans nervös att jag är väldigt nära att lägga mig i min garderob tills allt detta är över.
Känns som att morgonen imorgon kommer gå helt jäkla fel = spraytanningen visar sig ge en utmärkt färg - OM MAN VILL SE UT SOM EN MOROT, mina lösnaglar ligger utspridda över min säng och mina naglar är klistriga, äckliga och totalt fucking förstörda, Love meddelar att bilen blivit påkörd av en lastbil och att vi måste ta hans vita gamla audi - eller två cyklar, min klänning har under natten varit min kära katts klösbräda... Neeeej, fy fan vad jag inte vill att det ska hända!

Blir mycket textinlägg, men verkligen ingen tid att fota eller engagera mig i något annat än balen just nu. Vi hörs sen, kanske imorgon men troligast på onsdag - DÅ blir det bilder! puss

STUDENTFIX

Vet ni? Jag mår illa. Varför? Balen. Inte alls kul, och jag tror jag ska sjukanmäla mig imorgon. Hmm.. Stackars Love-ponken. Nä. I gotta suck it up.

Sitter i skolan och fixar med student+bal, lekar, utgång osv. Så måste kila, vi ses, puss

CHILLARN

Ska alldeles strax ta en cigg, solen lyser ju. Då blir jag röksugen. Egentligen skulle jag berätta vad min mamma sa till mig i det här inlägget. Men det har jag inte tillräckligt bra självförtroende för. Så det skiter jag i. Men det är inget farligt.. 
Efter la cigarette ska jag titta färdigt på "vi hade i alla fall tur med vädret igen". Den är lite smårolig faktiskt, gillar Claire Skoglund. Så se den vetja. 

Hoppas ni har en fin kväll grodyngel, så hörs vi och kanske ses imorgon (och imorgon ska vi planera STUDENTUTGÅNGEN!) puss!

Just nu Natalie Portman rap (bra humör-låt) och randig(!) tisha+mjukis



4th OF JUNE

Medan amerikanarna ser denna dag som dagen då det är en månad kvar till nationaldagen (antagligen gör dom inte det men skit samma..) fick vi  istället uppträdande i skolan, av Robin B/idolrobin utklädd till dinosaurie, robin e som nån slags hippe, benjamin som tjej och nicklas som nått annat konstigt.  Det var lite roligt, dom trallade bl.a. hallelujah. 
Har lite bilder från det serni, men inte bra, och inte många. Men här har ni 4 juni. Puss på er. 

lånade dom två översta bilderna från carros skolblogg (smart projektarbete va!?)







KATZÄÄÄÄÄM

Som Madde (mumsig) skulle sagt.. 
Gårdagen var mega bra, dock halkade jag av tåget mot kvällsfesten, orkade verkligen inte. Så det blev "vi hade i alla fall tur med vädret igen" i min ensamhet - om man inte räknar två koppar oboy.
Men brännbollen var skitkul, kalles buksvågrar - our team, höll stämningen uppe trots fina förluster. Vi hade en skitgrym tar-alltid-lyra-kille, som visade att trots att ingen i laget kan skjuta iväg en boll mer än fyra meter, kan man ändå få mer än noll poäng. Så det var bra. Heja honom! 
Sen drog vi till stugan, lekte med Opus, grillade, drack öl/vin, kände på iskallt vatten, jag trillade av en traktorkärra för att rädda min hund och fick skavsår på knäet (aj?), lyssnade på fjortisdunk men lyckades som tur var byta till the lonely island och lite the clash, frös, blev blöt.. ja, ungefär så såg det ut i några timmar innan jag for hem med min far. Dom andra filurerna drog vidare till månstadparken. 
Så är det med det. 

Tog inte med/glömde min kamera, men Madde och Alma fotade nog en del, ska se om jag kan sno några från fejjan när flickorna känner för att lägga upp. Alma har jag lite tro på, men Madde lär ju vänta till nån gång i sommar. Men vi får se, vi får se.

Idag ska jag prova min balklänning plus skor, och så kommer min fina mormor och morfar. Har förresten fixat balfrisyr-görare(?). Bästa Camilla ställer upp. Shit, inte många som gör om nån frågar två dagar innan det ska göras. Men det gjorde hon. Skööönt. Fick lite panik när jag tänkte på mig, en locktång, för kort tid och frustration.. 

Blev ett megatextinlägg. Vi ses ungar




SVERIGES NATIONALDAG

Idag är det 6 juni och nationaldag- firas hur? Med brännboll och öl!

Hörs imorgon skulle jag tro! Hej!


ÖPP ÖPP

Måste inflika med en sak innan sömnen värnar om mitt mående: DET BLIR FINT VÄDER PÅ BÅDE BALEN OCH STUDENTEN!! Är det inte underbart!!? Jo men det är KLART att det är! Kan gå upp till 19 härliga grader på balen, och 20 på studenten, YEAH! Åh, vad jag blir lycklig om det stämmer! Klart det gör... 

Nu, godnatt med er! 

IMORGON ÄR DET BRÄNNBOLLSCUP

Oh yes it iiiiis! 
Taggad till tusen! Godnatt - need my slepp to win! Moahaha!

Men först ska jag slå mig ner i den outhärdliga kylan och ta en nattcigg. Natti 

SKUMT

Egentligen skulle jag inte alls skriva det jag kommer att skriva, eftersom det var helt otippat och hände när jag filade på vad jag egentligen tänkte skriva i det här inlägget.. Så här var det:
När jag skrev in mitt användarnamn+lösenord på blogg.se började det låta, alltså som om en film gick på. En kvinnoröst och lite tacky musik. Kvinnan rasslade fram; "Mr Jack.. Can I ask you something?"
Sen försvann det. Blev knäpptyst igen. Skuuuumt. Väldigt skumt eftersom allt jag har uppe på datorn är photoscape, photshop och blogg.se. Haha. Otippat som tusan, men också lite roligt. Finns datorspöken tro? I så fall mister Spöke, välkommen till mig och min enkla boning!

Vad det här inlägget egentligen var menat att innehålla var att jag nu ska sätta mig i skräddarställning framför hallspegeln och pilla i ordning min balfrisyr.Det ni. Det blir nog inte lätt..

Hej svejs.


BANKRUTT

JAG HATAR ATT KÖPTA SMINK! Något så in i helvete också. La precis 800 förbannade spänn på det. Det är helt galet, precis som jag tycker att tamponger ska vara gratis, tycker jag smink borde vara hejdlöst mycket billigare - Vi kan ju inte rå för det (okej, sminket KAN vi välja bort, men kul? = killarna skulle sluta förälska sig, och människorna skulle dö ut.)
Härligt att köpa en kladdig kräm som tar slut på tre veckor, eller en mascara som torkar efter en månad. Nä. Det är fel.

Sa jag att jag hatar att köpa smink?


 

NU DRAR JAG TILL LAGER ETTFEMSJU

Yes I doooo.

Vi ses hörrni. Puss

FUNDERAR

What's on my mind right now är om jag ska köpa en blå adidiasklocka eller inte. Tycker ju att den är skitball, men inte priset.. 

 



I'M A PROUD OWNER

Av mina mighty vackra skor! Jag är glad som en lärka. 
Fick lite spasm i kroppen och klippte sönder strumbyxor (ungefär som Kling), provade studentklänningen och mössan.. och imorgon är det fredag! yeah! 

pjuxen står bredvid mig och jag kan inte låta bli att pilla på dom hela tiden. mushimushi små fina skor. 





IGÅR

Igår var det SP(och lite andra)kväll som gällde igen. Vi (nej, inte jag, petra, tom och simone - vi åkte bil) cyklade från Tranemo till Älvshult (läs=no mans land) och satt och filurade både på gräset och inne i Maddes megahus - som var hur fint som helst även om hon inte insåg det! 
Det var en mysig, och för mig nykter, kväll. 














NU KÄNNS DET NÄRA

Idag låg min studentskylt på köksbordet, klar och osandes av nervositet, student, tårar, lycka och allt annat som hör dagen 11 juni - Studenten till. Gawd. Så jäkla nära nu. Fuck fuck. Och yeah yeah. Svårt att sätta fingret på hur jag känner, men det är nog allra mest lycka. WIHO.


FÖRSTA PARET SKOR HAR KOMMIT

Yesbox det har dom tusan. Och jag gillar dom mycket. - Min storlek, sköna och framförallt snygga(re i verkligheten än på nelly.com)! Inte dåligt!
Nu väntar jag bara på avisering på att mina fab skor från have2have har kommit. Snart vore bra.

Första paret



PHOTOS

Gillade den här photoshooten från vanityfair, känns som om dom försökt fånga personligheten i varje person.
I varje Rikemansunge..





MTV MOVIE AWARDS

Precis kollat på MTV movie awards, och fan vad bra det var! Visserligen måste man ju älska Twilight eftersom crewet och filmen drog åt sig ungefär 90% av priserna. Och inte tycka att det är pisstråkigt att inte Slumdog millionare som var storvinnarna på oscars (vilket visar vad för magnifik film det är), inte kammar hem några priser för tillexempel best breakthrough performance - male (Som Robert Pattinson gjorde. hähä.)
Och så måste man älska mr Andy Samberg från The lonely island, vilket jag gör. Störtskön. 
Spana in galan på mtv.com om ni inte sett den! Den är hyper!








JAG ÄR SÅ SJUKT NERVÖS

Jag är verkligen skitnervös inför matten. Vet inte varför riktigt, men antar att jag verkligen känner att nu ÄR det verkligen sista chansen. Suck. Att jag inte la provet tidigare så jag haft en chans att göra om det. Blööh. Orkar inte få mammas besvikna ögon på mig. - Jo, för det får jag i så fall faktiskt..

Bara han som får mig på bra humör, huhu. 



BARA 10 DAGAR KVAR

Till la student och 8 dagar kvar till balen. Craazey!



BILDER FRÅN IGÅR

Det var askalas igår, alla var jätteglada, från när vi började hos Love, tills vi mötte upp alla andra vid badplatsen och hade allsång med vår idol-robin. Det ni..
I morse var det inte lika great, jag och Simone sov hos love, ställde klockorna (nio alarm!) på sju för vi var verkligen tvungna att komma upp, skulle käka frukost med politiker och lärare klockan åtta. Vi vaknade åtta. Gjorde mig klar som en galning men behöll det mysiga sminket från igår, och vi var i skolan typ tjugo över. Helt okej ändå tycker jag. Plus att majoriteten inte kom. Så bättre sent än aldrig tänkte vi.

Bilder från igår tänkte jag visa, innan jag sätter mig och råpluggar matte innan provet klockan halv sex ikväll. YEAH. Kommer gå åt pipsvängen..


















NU CYKLAR JAG OCH PF TILL T-MO

Vi ses imorgon! Puss



SÅNT HÄR SKRATTAR JAG ÅT..

Haha!






Så jäkla bra hur dom satt ihop random bilder med fel text och skit! haha!









HAR NI HÖRT SKINNY LOVE...?

Om inte, lyssna:


IM POOR BUT I'M HAPPY - IT'S A NO MAN'S LAND

Aight. Nu får Tilda döda mig, men jag har velat ha dom där satans skorna i ett år nu, så jag köpte dom. Får be om ursäkt ikväll eller något.. Eller om du läser det här din lilla filur; Sorry, men jag kunde inte motstå. 
Dom var rätt okej pris på också. 545. Magnifikt. 
Men stannade inte där, köpte ett par sandaler från nelly också, men det behövde jag verkligen (mamma..). Så jag är nöjd, och nu ska jag hoppa hundra gånger som straff. Eller nått. 

Vi ses sen, har gjort klart filosofi-inlämningen, men har matten kvar. Puss



I must say.. I'm very happy.



IKVÄLL ÄR DET SP SOM GÄLLER

Tror jag? Jag tror att det bara är SP folk som kommer till "stranden" ikväll och spelar volleyboll, dricker öl och har det allmänt skittrevligt! Måste dit, kan inte missa nånting nu.. Sista fulla veckan kvar nu, nästa är fullt upp med bal och student. Ska bli jäkligt underbart, men man måste ta till vara på allt nu. Tycker jag. 
Så därför, ikväll, efter att jag pluggat matte och gjort klart filosofi-inlämningen drar jag och förhoppningsvis PF om hon inte bailar till stranden och leker med our fellow classmates. Det blir bra det, för vädret är kopiöst fantastiskt och mighty underbart. 

Nu, lite saft, cigg och sen plugg. Bye. 

Right now.. bilden och det här


HÄR ÄR DEEEEN!

Rysningar. 




Twilight vann bästa film på MtvMovieAwards. Det ni.. hoho

RSS 2.0