B-PARTAY

..
När kalas hålls inomhus, kan man trots minusgrader ha på sig shorts.

MAMMA&MAX-DAGEN..

..
För arton år sedan på mammas 29årsdag fick hon min bror i en blodig ceremoni och vipps var det två födelsedagsbarn på samma dag i våran la familia. Och idag är den dagen, så nu ordnas det med kalas in da house, och jag hinner inte sitta här, så vi hörs senare!
..
Enkel Dagens innan, när jag var påväg till arbetsförmedlingen.. Yep yep.

KVÄLLSUPDATE

..
Det är två minus ute! TVÅ! Herrejävlar. Och det är bara september..!
Dagen idag i kort hörreni: Tog en mysig lunch med Emma, sen en snabb sväng på Återbruk (2hand här hemma - wow) och snodde åt mig en skjorta för 60 spänn medan Petra, som vi träffade där, fann guld. - Ett par überläckra pjux i brunt läder med massa härligheter som spännen och remmar. Sen blev det käk hos pappa och en pappersballongliknande (någon Asien-thing) grej med eld i sig som vi släppte upp i himlen - fan vad fint det va.
My day people.
..
Nightynight
..
En sån här fining släppte vi upp:

I .STILL. LOVE HER STYLE

..

PETRA FOUND THE WEBCAM AND I BECAME TOO, VERY AWARE OF ITS EXISTENCE

..
Vi hade skoj i söndags.

ARBETSLÖSHETEN

..
Det tar riktigt, riktigt emot att behöva gå till arbetsförmedlingen idag. Men jag måste, för fortsätter mitt liv i samma anda som nu, är jag pank innan oktober börjat. Fun.
Men tankarna och planerna går till Norge helt klart, och någon form av säsongsjobb. Men vet inte om jag lyckas, vägen från idé till verklighet brukar vara rätt så knepig när det gäller mig. Fast då är det väl tur att jag i det här fallet har en mamma som nog inte låter mig komma hem igen om jag inte går till arbetsförmedlingen idag.
..
Ses ses.
Alexa Chung

VINAREN

..
Nu gör vi en Petra-Ebba-thang; VIN! Eh ja? Det är en Petra-Ebba-thang!
Så nu får ni en bild på oss från precis just nu!

I'M HOME SWEET HOME

..
Nu är jag back, back efter en mysig helg hos mysigaste mormor och morfar. Så fina dom är dom där två.
Orkar inte re-tella allt, men god mat, skön sömn, prat och promenad sammanfattar helgen rätt bra.
Fick med mig ett par nya, grymma handskar ifrån Lindex också.
Hörs.

MOMMO Å MOFFA

..
Yexbox nu försvinner jag iväg över helgen till mormor och morfar, ska bli mysigt att träffa dom små liven - inte gjort det sedan min student.
Får se om jag tar med mig datorn, har ju ett mobilt bredband som bara ligger hemma och skräpar, men we´ll see.
Så här nånting tänker jag iaf se ut, tillsammans med mina vagabond-kängor.
Puss och kram tills söndag eller tidigare!
shorts-avklippta LEE-jeans, tröja-monki, smycken-Lindex, Shock, marknad

WAITIN FO PIZZAH!

..
Strax kommer leveransen, men först tänkte jag visa er att jag också fallit som en fura för Lindex-armbandet, som alla andra, och gått och köpt mig ett.

TJING

..
Har nämnt tidigare att jag mår som bäst när jag är nyduschad, när det nästan ångar om mig, jag luktar som en parfym, mitt hår är alldeles lent och jag känner mig typ pånyttfödd. Det är fantastiskt om jag ska vara helt ärlig!
Och nu är det så, har smörjt in mig med lotion, lyssnar på gammal-goding-musik med Placebo och sitter i favoritmjukisshortsen, ett slappt linne och hoodie. Ska strax sätta på kaffe och sen träffa A.
Jag mår skööönt. Kanske inte kan säga så, men jag mår faktiskt skööönt.
..
Just nu, with a touch of photoscape

COME TO MUMMY!

...
Herre, my dream-jacket ! Och den finns på forever21.com, men jag vet inte om jag borde..

WHYRED

..
Lyssnar på [click], - tröttnar aldrig på henne. Och så kikar jag runt på nätet och sprang på dom här snyggingarna nedanför.. Sjukt bra vardagspjux med bästaste kilklack. Åh, Whyred.
..
Nästan helt säker på att jag hoppar av min linje by the way, and then what am I gonna do? Men om nån av er vet nån som söker arbetskraft till typ Vogue, Rachel Zoe, Alexander Wangs crew eller nått liknande, ring mig! Tjong!
nelly.com

GOSSIP GIRL

..
satans snygg den där västen Serena har, är.

ZUG HEUTE AUCH

..
Transl - tåg idag också. Så sant, så sant. Men idag slipper jag ensam genomgå den där mariga timmen, Petra tar samma tåg.
..
Tar en kaffe nu, och tillsammans med det gör jag en lista i mini-format (bara för att jag segar nu kommer jag behöva springa till stationen sen.. - I know this, yet I continue.) som jag rippade från Sandra.
Humör: Mätt. Eller sken-mätt, bara kaffet som fyllt magen till brädden.
Gjort: Sovit.
Planer: Springa in på ZARA i göteborg och fixa lite thangs
Ser på: En sovande A, eller ja, petar på är nog en mer korrekt beskriving
Lyssnar på: Håkan på löjligt låg volym
Läser: Det HÄR och tyvärr det HÄR
Dricker: Kaffe
Äter: Nada amigo
Sämsta: Att jag måste åka tåg idag, både dit och hem - yay
Bästa: Att jag är ledig imorgon - vetskapen om detta gör lektionen idag så väldigt mycket mindre tung
Önskar mig: En bil! Ofc.
Blogg eller annan kul sajt: Hon är lika duktig som sin faster denna lilla hare - N
..
Well, tur är väl att jag och Petra slipper åka kommunalt på det här viset iaf. Tjing!

MMMMÅHÅHÅHÅHNSTAD

..
Nu sticker jag och Petra en sväng till pappa. C ya!
..
I.want.that.jacket.Bad.



YAO YAO YAOOOO

..
Bloggar som en utdöd - I know, men har ingen ork just nu.
Samma gäller plugget, jag skjuter på det konstant, och sitter sen på lektionerna som ett miffo och fattar mindre när jag går därifrån än när jag kom. Gött..
Jag spelar sims 3. Det gör jag istället för att plugga. Och fikar med Petra, Tilda och Alma. Och röker. Och spelar mer sims 3. Och trycker en triljon gånger på "HEM" på facebook. Jag vet inte varför jag ens gör det här? Jag är inte fit for school. Gah. Arbetsförmedlingen next? wiho..

TEHEHEHEXT

..
Tjenixen folks.
Ledig imorgon, är ledig varje måndag, vilket innebär att söndagsångest aldrig infinner sig hos moi längre. Skönt så det skriker om det. Så nu ska jag och A kika på en rulle, chilla och dricka o´boy. Det ni.
Puss

KVÄLL

..
Sitter här och är seg, dricker iste och väntar på att Petra ska förgylla min kväll. Tänkte kolla på nån rulle, och bara slappa. Festligheterna jag kände så starkt för innan har bytts ut mot sug efter det nämnda - film och snacks. Kanske kör iväg en sväng till ICA och köper något superonödigt och onyttigt, de är fint det.
Bild på oss från balen i juni


LÖRDAG

..
Jobb och inga pengar puts it off. Jäkla shit va?
Tror det blir fika snart. Ses. Puss

AJ LÖV IT

..
Sicken dag - butiker, god mat, bio. Och min mamma köpte en überläcker klocka till mig som grädde på moset. Sicken dag, sicken dag.
Ska ta en cigg och kopp kaffe, fira en alldeles underbart solig och vam lördag i slutet av september.

INNAN JAG DRAR - THIS IS WHAT I'M GONNA WEAR



IDAG BLIR DET TÅG

..
Eftersom min mor tar med mig och brother Max på bio ikväll, tar jag tåg in till gbg och skolan idag, så möter dom upp mig efter jag slutat, vi glassar ett tag, går på bio och sen kör jag antagligen hem eftersom mamma är dödstrött efter klockan åtta på kvällarna.
Men tåg då. Jaha? Vad kul... - Jag märker att jag blivit så satans bortskämd när det gäller hur jag tar mig överallt, har ju kört nästintill vart jag än ska sen jag tog körkortet i februari. Vilket är en jääävla frihet, - stanna var man vill, komma direkt till målet, slippa trängas, "slipper" följa tider and so on. Så nu känns det halvkul att åka tåg. Men hallå eller? Jag åkte ju faktiskt buss varenda dag nästintill i sex år så jag borde klara det. Tåg är vansinnigt mycket skönare också - kan catcha up on some reading därpå med ja. Jo, men det här blir bra.
Men det går om en timme och jag är inte ens halvklar, så tjintjing på er!

En av mina gånger as the driver - den här bilden är från vägen ner till Emmaboda med Tilda och Alma. (Alma tog förövrigt kort på mig bara för att jag körde som en man, bredbent och jävlig. Och ja, trots min nonchalanta händer-i-knäet-pose är bilen i rullning där..)

FIKA

..
Varit och fikat precis. Gott och mysigt.
..
Borde egentligen plugga, rejält, nu, men istället tänkt jag måla naglarna. Bra va? Inte så. Orkar inte ens titta på planeringen över vad vi ska ha läst till imorgon. - Ger mig huvuddvärk att tänka bara på't. Fy på mig.
Kan ju kompromissa iofs, fick hem nya Cosmo idag och om jag läser två sidor i den och fyra i boken/böckerna vi ska läsa, och varvar sådär, OCH en kopp kaffe med grädde, borde det fungera. Jo men nu fan..
..
Kollade förresten på nya avsnittet av Gossipgirl (alltså, jag hatar verkligen det namnet, donno why), tredje säsongen, och nu känner jag nörd-vibbarna gällande den komma krypande tillbaka, sen dom varit lugna under sommaren. För till skillnad från mitt tycke om namne, så älskar jag själva serien. Så det är riktigt magnifico att den satt igång igen.
..
Slänger in en hyfsat gammal bild, tagen med bad cam. Men lite roligare än bara text iaf.. See ya!

BÄTTRE BILDER

..
På mina nya favoriter.
FRÅN VÄNSTER - Shock, Raglady




SNABB-UPDATE

..
Tog en snabbis inne i stan med Petra efter skolan och hittade universums mjukaste halsduksdröm inne på ZARA, (typ universums största också, ett riktigt monster)
OCH så hittade jag nya armband, quattro - tre silver och ett nit. Nöjd? Sir yes sir.
Nu måste jag dra, ses!

I WANT ONE IN GOLD, AND ONE IN SILVER

..
Nu kilar jag snart iväg i bilen mot mitt fina Göteborg, vad fantastiskt det vore om jag kunde säga; "nu kilar jag iväg mot spårvagnen ifrån min högt-i-tak-lägenhet, med trägolv, kakelugnar och knaggliga fönster, i ett gammalt k-märkt hus i Vasastan" istället, but I can't so..
..
Men just nu sitter jag inne på mejlen och rensar, har typ 3000 skräpmejl ifrån diverse reklamsidor - yscha yscha, och tittar på bilder från NY fashion week på style.com, men även på caroline.feber.se, och där hittade jag en döcool ring. Want want! Nu ska jag klä på mig! Tjingtjong!
UPPDATERING: VET INTE VILKET MÄRKE RINGEN ÄR I

NU, GAMLA SATC-AVSNITT OCH STOR(A) KOPP(AR) OBOY

Godnatt, raringar.

HU-HU-HUNDVAKT!

..
Idag/inatt är vi hundvakt åt världens sötaste hund, hon har förvisso ADHD, men hon är hur mysig som helst. Grappa heter den lilla saken.
Så nu ska jag och Petra ta en sväng i skogen. Mysigt så det skriker om det. Ska bara drie my hair first..
Hörs.
..
Rajt naow:



skogshuggarskjorta - monki
avklippta LEE-jeans



DEN HAR LÄCKT UT - OFFICIELL NEW MOON-TRAILER

..
Trots att den inte ska sändas förrän på MTV music awards i natt, men free of morals som jag är när det gäller Twilight-serien, tänker jag posta den. Den är helt sagolik. Helt JÄVLA sagolik! Och jag är 99% säker på att det ÄR den officiella. November, kom!
Härifrån -http://popwatch.ew.com/2009/09/13/new-moon-trailer-leak/

IGÅR, PÅ THAI

..
Det var himmelskt gott precis som det brukar vara på gamla goda Thai silk i Borås, igår, och vi blev dyngmätta. Förstår inte varför det alltid ska bli så? Att jag aldrig lär mig menar jag. Jag äter lika fort som nån som nästan aldrig får mat, och sedan blir jag kolossal-mätt och på gränsen till att kräkas. Typ. Men ändå gör jag om det nästa gång jag är riktigt hungrig. Dumt.
Men jag hade iaf mina leggins-jeans (aka bästa tjockisbyxorna näst efter mjukisar), så jag slapp the awkward opening of buttons on jeans. Hehe.
..
Och såhär nånting såg jag ut igår, och till det hade jag mina chloe-inspirerade scorett/tiamo-skor.

SOME PEOPLE HAVE FLOWERS, - BUT I HAVE SHOES


ALEXANDER, ALEXANDER, ALEXANDER

..
You never disappoint, do you?

T.R.Ö.T.T

..
Är sjukt trött, och hungrig, men ikväll blir det thai och åh fy i fan vad gott!
Gårdagen var mysig, och vinet hur gott som helst. mmm..
..
här får ni en bild därifrån

DÅ VARE FREDAG BOIS AND GALS

..
Ska ni festa idag mån tro? Icke jag, men jag ska däremot luta mig tillbaka med Petra och världens godaste vita vin. Det är min fredag det. Fint va?
Puss
..
Lite gamla bilder på oss bjuder jag på this honored Friday

FY EBBA

..
Jag borde verkligen sitta med näsan i (världens tjockaste, bibeln got no chance) bok, men istället letar jag runt bland massa snygga kläder på bloggar och hemsidor och lyssnar på låten här nedanför som bara växer och växer för mig. Refrängen - Puss på den!

11 SEPT

..
Ja just det ja, det är elfte september idag. The day.
Men känns lite som jag mer tänker på om hela rabaldret var en konspiration, sammanställt av Bush himself, än på offren. Men hallå, det är ju samhällslelevs-blodet som rinner genom mig. Och det tackar jag Lars (min samhällslärare på gymnasiet - och favoriten) för..
..
Nu ska jag sätta mig och läsa Aristoteles - om tragedin, oh det lät tungt, och ja det är det, ocoolt nog fattar jag inget. För mig är dom bara ancient gubbar som hade för mycket att säga till om. Fast jag ska nog ge dom en chans innan jag drar några slutsatser, - det hade Lars velat.
..
Later alligator
..
Att hon alltid lyckas den där caroline va? Och Wangs höstkollektionska vi ju inte ens snacka om, ni vet ju alla att den är helt jävla sagolik, kolla skorna och väskan liksom, dock har ju Lindex en snarlik en, - heja lågpriskedjorna!


NYDUSCHAD OCH PÅ'T IGEN!

...
Jag vet att jag inte kommer hinna ta en bild på hela mig - kläder, skor och face, innan jag åker, så därför tog jag tillfället i akt medan mascaran (och håret) torkar. Så här har ni mina nya pjux, den nya fladdermus tröjan och med en handduksturban runt huvudet. Taadah!

Jag är så glaaad att min dator fungilerar igen! Nu ska jag dansa ba' för det!








MIN DATOR FUNGERAR! MAHGAWD!

Imorrn blire uppdatering!
puss godnatt
Måste lägga in en bild - bara för att jag KAN!

ÅÅÅÅH

..
Meh åh vad mycket det är jag vill skriva och visa bilder på. Men istället har jag en blogg med löjligt lam uppdatering, minimalt antal bilder - och när det väl är så är dom dåliga och fula, inte alls så jag vill ha dom. Det är trist!
Har tex fyndat en übersnygg tröja på monki idag. Jag ser lite ut som en fladdermus när jag faller ut armarna. Så jävla ballt vavava! Och den kan jag inte visa thanks to my AWESOME computer! not. Men imorgon lovar jag faktiskt en bild, även om den blir ful, så pillar jag med den lite på mammas dator i typ windows bildredigering eller paint. WIIE! Gawd vad (fult)snyggt det kommer bli! Men den ser ut ungefär sisåhär; http://loweo.blogg.se/2009/september/same-same.html#comment - Fin länkning va? suck på min dator.
..
Hörs imorgon darrrlings

VAD JAG VILL MYCKET JAG

..
Sitter och plirar på mängder av snygga bilder på bl.a. caroline.feber.se (kan inte länka, - 'cause my computer hates me) och Burberrys skokollektion är så snygg att jag skulle kunna hugga av mig högerhanden (HÖGER till och med!) för att dom skulle stå på skrivbordet imorgon bitti när jag vaknar.
Kan såklart inte lägga upp några bilder på dom, men om ni kikar in på carolines blogg så lovar jag er mysiga drömmar i natt. Det kommer jag ha.
..
Imorgon är jag ledig och ska kurera min sjuka kropp med te, filtar och En kärlekshistoria (kollade på den innan, men promise, jag kan se den imorgon igen), Twilight och Astrid Lindgren-filmer (kolossalt underbart att ge sig iväg på nostalgitrippar när man är sjuk). Ska drömma lite också. Ni vet, om The thing jag skrev om igår.
..
Vi hörs godingar

DAGENS WITH A MOBILE


Eftersom jag inte kan ta några vettiga bilder, gjorde jag en liten (förkyld) film innan jag stack till Göteborg innan. Så den ligger här under for you to see.

Jag och Petra tog en sväng i affärerna och jag hittade bananasnygga skärp på weekdays secondhand som jag ville ha. Åh.



  







MIN DRÖM

..
Idag gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle genomföra eller ens få en chans. Eller ja, det är ju inte en bergsbestigning, så hold your horses, men lyckas jag - vilket vore helt KOLOSSALT fantastiskt - kommer jag skriva fem inlägg om det! Swear! Men tills dess är det fortfarande bara en dröm.
..
Är fortfarande sjuk så in i bänken och min näsa är helt illröd, - vilket verkligen är skit-osexigt. Men jag måste masa mig iväg till Göteborg imorgon ändå, dels har jag skola och dels har jag lovat Petra skjuts dit och Gustav skjuts hem, och så ska jag försöka byta grupp imorgon, går i B nu men en annan skulle funka bättre, helt enkelt.
..
Vi hörs imorgon gryn - och förresten, jag VET att bloggen är pisstråkig utan pics och shit. Men what can I do?
puss

OIHO


Yes I am alive, men min dator är inte det - och ni vet ju att det är därför bloggen går slögt. Måste lämna in skiten. Men åh - det är så förbannat tråkigt. Vill ju kunna göra iordning bilder och sitta i min säng med en kopp kaffe while doing so. Och det kan jag inte med den här stora bjässen jag sitter vid nu. Jag vill kunna använda min laptop! Fan.  

Är sjuk också, sitter och snorar, nyser och hostar, Petra försäkrade mig om att jag kommer få nare också, på grund av att jag hela tiden gnuggar bort forsen som kommer ur näsan. Mysigt I know.
Så det är mjukiskläder som gäller idag, och honungste. Snart ska jag klicka igång Kvarteret skatan på SVT play också. 

Ha det mys. Puss 

mjukis-ebba. Har dock fått min fina knokk-klocka nu! Så lite glad är jag.



DET ÄR INTE KUL ATT BLOGGA UTAN BILDER

..
Datorn är fortfarande paj, det går inte ens ladda upp bilder här längre. Så det är därför jag uppdaterar som en avliden.

FIRST REAAAAAL DAY


Yo! Träffade min lehrerin idag, hon är 400 år gammal, hur härlig som helst och dricket vatten ur en megastor glasflaska.
Men vad hon sa var svårt. Skitsvårt, och 99 procent av det hon sa förstod jag inte. YAY! Och imorgon bär det av igen. 
Vi ses imorgon glin, puss 


HÄR HAR NI MINA INSPIRATIONSKÄLLOR FÖR TILLFÄLLET


Shit vad snygga dom är. HÄR och HÄR hittar ni dom. Men antar att ni redan vet vilka dom är.

____________________________________________________________________________________________






Fortfarande strejkar min dator, och jag vill inte ens titta på den nu.






..

..
Ah, tillägg: det går inte att gå in på facebook heller. Jävla pissdator!

ALLTSÅ, SERIÖST!

..
Inte ett jävla piss fungerar på min dator! Det går inte att spara hem bilder från internet, det går inte öppna photoscape och det går inte att lägga in bilder från kameran! Typ allting jag gör här fungerar alltså inte! Och vet ni? Ironiskt nog så slutade allt att funka efter jag laddat hem senaste versionen av mitt virusskydd. Alltså, datorn fungerade bättre när den var halvt skyddad. Vad fan!?
Nu ska jag avinstallera skiten.

HAHAHA

..
Åh! Alltså det här är seriöst så jäkla sjukt och så jääävla bra parodi på amandavardet:s videoinlägg!
Om ni inte sett amandavardet.blogg.se på riktigt så måste ni kolla på den först!
Hittade parodin på nosecrets.blogg.se, men nej, det är inte hon som gjort den. Hon har inte skägg och är inte 35 år.

MUMS

..
Beställde precis en apsnygg klocka från knokk.se. Var egentligen mest sugen på en röd, men den fanns inte, så det fick bli en vit snygging istället. wiho!


HEPP


Nähepp, det funkar fortf inte att lägga in bilderna på min dator så jag får lägga in dom här på mammas istället - vet inte varför jag gjorde sån möda när man ändå inte ser hur dom nyinköptna kläderna ser ut (mer än ringen då). Men ni får säkert se dom på inom den snaraste framtid.
Nu ska jag gå och laga barn(och min)favoriten klabbmakaroner och köttbullar. Kram










På mig sitter tröja-Gina, tights-Lindex, skor-Tiamo/Scorett, skinnjacka-Mission, och smycken från indiska, nätet och bikbok

Dödskalleringen är från Shock
Tröjan är Zara
Skjortan är Monki


MIN KAMERA FUNKAR INTE

..
Eller jo, den funkar, men den går inte koppla in i datorn, and because of that kan jag inte visa er en ball ring, en skjorta och en tshirt som jag köpte idag. Jag kan heller inte visa er vad jag hade på mig under tiden jag sprang runt i favoritstaden.
Har hämtat en del av min kurslitteratur hos snälla Amanda också ja (vilken dödsläcker lägenhet hon och hennes kille har - den ligger i vasastan i ett k-märkthus med två kakelugnar, stora vackra fönster och gamla trägolv. HUR fint som helst!), och böckerna jag ska läsa kommer ta död på mig, jag känner det nu.
Hörs sen så får vi se om inkoppling tillfrisknat. Puss

DET BLIR GÖTEBORG IDAG IGEN

..
Även om jag är ledig idag måste jag åka in och hämta all kurslitteratur hos Amanda (snällt av henne va!).
Så ska bara fixa mig och sen kör jag.
Ska träffa Petra därinne också, och tänkte kolla en snabbis på beyond retro, - vill ha en snygg tshirt. Har alldeles för lite sådana i garderoben. Men we'll see.
Puss

JAG TYCKER DOM HÄR ÄR DÖSNYGGA

..
Oboyen snurrar inne i värmen, och jag klickar runt på H&Ms online shop, och jag fastnade vid ett par fulsnygga gubbyxor i lite harems-stuk. Upprullade nertill, tillsammans med klackar och nått pärlemofärgat istoppat upptill blir dom ju hur läckra som helst. Hmm, I wonder if I should.. Nu tjuter det i micron! Tjing!
Ungefär så här ska man matcha folk;
ena olsen-halvan, bild från Li Svärd, tv4





BIBELN OCH SWIFT

..
Känner mig onekligen lite intellektuell när jag sitter och läser stycken ur bibeln och lite Swift. Men jag börjar få ont i huvudet nu. Yay! Det här kommer ju gå lysande om jag inte ens pallar två små texter. Hejdå alla fina 1000sidors-klassiker.
Ska sätta in en enorm kopp oboy i micron nu och sen sätta mig ute på trappan med den och en ciggarett, samtidigt som jag ska intala mig att det här kommer bli bra. Den här kursen kommer vara bra för mig. Jag kommer få ett bredare perspektiv. - Hoppas att det funkar.
Kram

SHEEEAT

..
Vad har jag gett mig in i!? Typ en miljon böcker i kurslitteraturlistan, och jag har ingen aning vad en tredjedel av dom är för några! Gawd, mår lite illa faktiskt. Tre veckor har jag på mig att bestämma mig om kursen verkligen är rätt, och jag lovar att jag inte tänker massakera mitt huvud hur mycket som helst - är det för jobbigt, avregistrerar jag mig och sjunker ner i en stol på arbetsförmedlingen.
Förresten, om inte snälla Amanda som förhoppningsvis har det mesta av litteraturen hade varit villig att låna ut den till mig, hade jag avregistrerat mig det första jag gjorde. - Jag har tyvärr inte en guldtacka under sängen.
..
Nu till något roligare; imorgon drar jag in till Göteborg igen och köper en almanacka! Ha! Nej, det kanske inte var så kul, och det var inte menat så heller. Inget är roligt just nu. Jag saknar arbetslösheten. Suck.
Konstig del i inlägget, I know, men jag är lite ur balans i huvudet i stunden, - att veta att jag måste läsa Syndafloden i bibeln tills på torsdag put me out of balance..
..
Men Nelly styr däremot skutan precis åt rätt håll, fina grejer har dom fått in, tex det här undersköna armbandet -

JAG KAN INTE SOMNA!

Jag kommer bergis försova mig imorgon. Yay..

CHOICE OF CLOTHES THIS SPECIAL DAY




Yep, idag (eller ah, tekniskt sett igår) var jag och Petra i Göteborg som sagt, skrivet, whatev, och lyssnade på föreläsning på Humanisten. Bra var det, Lars-Gunnar(?) - tex radiopratare i p1:s "språket" - pratade störtskön göteborska och var allmänt avslappnad och skön. Nu känns det ganska mycket bättre att stappla in ensam där imorgon. Tar bilen förövrigt, så jag slipper virra omkring mellan spårvagnar - även om jag egentligen borde lära mig systemet. Men nä. Imorgon blir det bilen.

Jag vet att uppdateringen sugit men det är lite mycket just nu. Men trots det, var snälla och skänk en tanke till mig nån gång runt tre imorgon, då jag förmodligen snubblar inne i klassrummet, trillar av en stol, halkar i entrén eller gör något annat skoj.
puss






RSS 2.0