LET'S PARTY OUR BRAINS OUT

Yeah, let's! (Nu är jag på humör!)

(det är en näsa i fönstret på bilden, men Agyness är smoookin:*)


BESTÄMT

Så, då var det bestämt, taxi, ställe, dricka och cigg kirrat. Nu är det bara att hålla i hatten (eller luggen som jag tänkt ha idag) och hoppas på det bästa! Ha ett riktigt härligt nyårsfirande!! :*

KLOCKAN ÄR SPÖKTIMMEN

Har vevat runt i min garderob ett tag, hittade en tröja jag inte använt på några månader (kanske borde slänga den då..), och testade lite annat, nattsysslsättning that's called (och sånt som tar bort fokus från nyår)..
Sov gott små gryn

  


 Den gamla tröjan


OCH SÅ ÄR JAG ARG

Jag har inte fått min Ramones-tshirt.. ÄN!
Har ingenting att ha på mig.. Så jag kommer antagligen vara ful i morgon också, isn't that just grrreat!?


HAVE NOT GOT A CLUE

Guuud, MÅSTE nyår vara en festdag!!? Okej okej okej, DEPP, jag vet.. Men när det inte finns någonting som lockar, jag känner mig tjock och har fult hår så skulle jag jävligt mycket hellre sitta hemma med fem flas vin, två paket ciggaretter och guitar hero. Mycket hellre. 

Men fick jag bestämma skulle jag vilja käka middag i min takvåning med stor terras och sen gå ner till hamnen med ett glas champagne och titta på fyrverkerier. Men.. Jag har ingen takvåning och jag bor inte i Göteborg.

Får se i morgon hur det blir.


Soundtrack of the night ensamhushåll - vinternoll2


IMORGON

Imorgon är det nyårsafton, vad ska jag göra!!?


JAG KAN INTE STÅ EMOT

Borde lägga mig så jag inte sovet till tre imorgon, men Nej, nu sätter jag på kaffe, släpar datorn till soffan, virar in mig i en filt och tittar på Twilight.
Puss och Godnatt


HÄR SITTER JAG OCH DRÖMMER OM ATT JAG ÄR 'BELLA'

 





OCH MIN KVÄLLSPROMENAD MED MI MADRE

Jo just det, mamma var upphetsad över hur fint vårt (vi stolta limmaredsbor) "lampträd" på torget var idag när hon varit ute och gått med Opus.. Så hon ville jag skulle ta med mig min kära kamera och fota (haha, the expert has spoken) lite. Och mamma tog jag med mig också.
(Förresten, när jag skulle ta på mig jackan innan vi skulle gå, fick jag inte knäppt den.. Och då kommer mamma i sann mamma-stil som mammor alltid gör till (sina småbarn), och ska hjälpa mig. - Nej jag kan, säger jag. Men efter tio försök ger jag upp och tittar uppgivet på henne, hon kommer till undsättning och Vips så fungerar det. Jackan är stängd. Och vad är det om? Är det någon talang man som kvinna får när man fått barn, - jackknäppartalangen? Och jag-kan-plötsligt-allt - talangen? Och visst, om det är så, just bring it to me! Jag vill också kunna allt någon gång.)
Här har ni bilderna:








GUITARHERO/BARNHEMMET

Sen sist jag skrev har jag spelat trummor, sjungit falsksång (big time!) och tittat på den spanska filmen Barnhemmet. Filmen var helt okej, eller lite mer än okej, bara det att den var sjukt sorglig (men det kanske bara var jag och min gråtperiod som gjorde den så iofs). Well, den var bra, gillar skarpt när man slipper höra amerikanska tjut i en film någon gång då och då, det blir mer äkta, inte så Hollywood. Jag gillar det.
GH var skitkul, som vanligt, och detta även om jag såg ut som en heroinpåverkad mongolid när jag spelade trummor.

 mon cousin



 et mon frére


GUITAR HERO

Wihoo! Min bror har köpt GH World Tour, med trummor, mick och hela kitet! Så min kväll spenderas med honom och GH.
Men först, medan han får göra jobbet att sätta upp das instrumentio,  tar jag mig min tredje kopp o'boy för dagen.





mmmmoooah på er


DET ÄR VITT UTE

Det ser ut som att någon strött vaniljsocker över Limmared idag.. Det är fint!
Nu när jag är nyvaken (Lov är fantastiska) ska jag göra en megakopp o'boy, en smörgås och titta på läppstiftsdjungeln på la dator.
Hörs sen birdybirds:*








JAG HAR GJORT DET, IGEN.

Ja det har jag, jag brukar få infall när jag stått och glott in i spegeln för länge.. - Att något måste ändras, och den här gången blev det lugg. Gjorde samma sak i tvåan (i gymnasiet).. Och nu var det tydligen dags igen. Dock kommer jag nog inte ha det så någon gång, är inte så speciellt nöjd, och då är det Thank God för hårspännen!
Men ni får se den..







OHMYFUCKINGGAAAAHD

Jaha, och nu är jag en av dom. Kirrat kyrka, klänning, tårta, jag ska aldrig mer sola i hela mitt liv, jag ska gå ner 25 kilo och sen leva i en evighet med mr Edward the vampire! AAAHHMM.. Jag är KÄR.
Filmen kunde jag knappt koncentrera mig på, jag var totalt uppslukad av denna gåva. Vilket hår killen hade! Mina händer i det i julklapp nästa år TACK. Åh.. Jag är fjortis igen!

pusspusspuss




Titta, han vill ha mig! Han förstår bara inte att han är lite högre upp än vad jag är.. Titta ner Robert, titta neeer!
Och, vill du gifta dig med mig? Vill du det!? Åhhh.. Vad glad jag blir!


FILM

Det blir film istället för pizza, men har i alla fall varit nere på ICA och köpt mina ciggaretter (vilka jag typ nämner i Varje inlägg). Så nu är jag glad.
Vi ska kolla på Twilight, och mina förväntningar är skithöga, alla tjejer som sett den har ju bokat kyrka, klänning och tårta för sitt och huvudrollens bröllop. Han är tydligen översnygg/het/mystisk/"badboysnygg". Så när kvällen är slut hoppas jag ha blivit överrumplad av denne skönhet, och att jag får fina drömmar inatt.
Nu blir det bonde söker fru. Hörs sen.

FAN SVENSKA FOLKET, KOM IGEN! VAD ÄR DET HÄR!?

Läste precis på aftonbladet, - eftersom jag missade vem som åkte ur körslagets utslagning visste jag inte vilken kör som åkt ut - , att Timos kör åkte ut! Vad fan!? Varför in gaaahds name kan inte vi svenskar släppa in något lite okänt, mindre helylle och mindre melodifestival någon gång!? Varför måste allt vara så jäkla puttnuttigt, melodifestival och Robert Wells/Nanne Grönvall/Magnus Carlsson? 
Det var precis samma sak med dansbandskampen, - den var till för att modernisera dansbanden, visa att det inte bara är "nana tralala tralala" och grötiga, självklara texter. Det skulle vara nytt, fräscht, och helt enkelt tuffare, dansbanden skulle locka en bredare publik. Och det nya var Scotts, unga, coolare, mer hålligång, inte grå och töntiga. Men vilka vann? Jo, ett gubbband i maskeraddräkter, - precis ett sådant band som symboliserar den redan existerande dansbandskulturen! Svenska folket vill inte ha nytt, även om dom tror det.. Och det är jääääkligt synd. 

Ge Timo och Scotts en chans konservativa Sverige! Gaaahd..

(puh, det var skönt att få ur sig!)


JAG LÄNGTAR

Jag längtar efter min Ramones-tisha, jag längtar efter ett roligt nyår, jag längtar efter att bli nitton, jag längtar efter att bli frisk, jag längtar efter Paris, jag längtar efter körkort, jag längtar efter studenten.. Blandade ting, men längtan är evigt återkommande i mitt liv, lev i vardagen? Nääää..

Nu håller jag på att dö lite av röksug..

OPUS,AKILLES

Bilder på en katt och en hund, mr Akilles och mr Opus, den lilla och den stora, den intelligenta och den korkade, - Mina älsklingar.

Jag har väl förresten berättat att Akilles fått sitt namn efter Brad Pitt när han spelade Akilles (men namnet stavas antagligen inte så..) i filmen Troja? Well om inte, så vet ni det nu..







Opus maffioso-utseende suddas på något sätt ut i och med den randiga rosetten..




HAHA, FÖRRESTEN

Jo, jag gjorde ett vuxentest innan. Det var frågor som typ vad man dricker ute, vin/öl, om vad man läser för tidningar (om några alls) och massa annat. Och sen beräknades min ålder utefter mina svar, så jag vill bara presentera: Ebba Persson 27,6 år gammal!
Det ni!

(LIV)RÄDDA EBBA

Nu när jag sitter och väntar på att mamma ska kirra maten hinnar jag skriva ett inlägg till.. Har jag berättat om att jag är löjligt, fruktansvärt, fööörbannat rädd för allt? Nej, jag tror jag lämnat den detaljen osagd.
Men så är det i alla fall, tyvärr. Jag vågar inte ens gå ut med Opus när det är mörkt, och då snackar vi ju en stor, svart, jag-dödar-dig-om-du-kommer-nära - beskyddare som borde vara om någon den jag skulle våga gå ut med. Men nej. Absolut inte. Never! Vad kan hända tänker ni? Men Hallåå eller, svarar jag. - Våldtäkt, mord (i bästa fall skjutning, i värsta fall strypning), misshandel.. Och det kan ju ingen påstå att det inte kommer hända! Det är ju inget jag har hittat på själv, det händer ju!
Och jag har till och med tagit min extrema fobi för mörker/män i alla åldrar så långt att ja, hör här; När det härom dagen var en kille som skulle fixa duschen här hemma, (fördomar-->) han hade skägg, var smutsig, biffig, sa inte så mycket, jag var själv hemma kan tilläggas (dock med en stor hund).. Så när han hade försvunnit in på toaletten, var jag övertygad om, alltså verkligen stensäker på att den dagen var dagen som jag skulle dö. Han skulle ringa sina "vänner" och berätta att han var i ett hus med en mesig liten lättdödad/lättknullad flicka och en hund dom enkelt skulle kunna skjuta.Så jag hämtade våran stora köttkniv och la den under en filt bredvid mig i soffan, sedan TRÄNADE jag att smidigt utan att han anade vad jag höll på med när han anföll mig, ta kniven och sticka den i luften framför mig.
Såklart hände INGENTING.. Våran toalett fixades utmärkt, han tackade för sig, och jag skäms.

Men sån är jag. Mörker, män och spindlar är mina fobier


MORGONTRÖTT

Yes box lovers, idag är jag seg som en åsna.. Duschat, tagit på lite halvtaskig mascara, ätit tre knäckebröd, suttit ute på trappan, - allting jag kunde komma på för att bli lite piggare. Men jag vill bara gå och lägga mig igen. Åh, ljuvliga, fina, stora säng (klappar på den med vänsterhanden)..

Idag blir det lugnt, ska bara slänga in en resa till Tranemo och käka pizza tror jag. Och köpa cigaretter. Fy Ebba, fy. Borde jag sluta röka kanske? Det blir löjligt skrämmande dyrt.. Jag och Petra räknade efter några glas vin igår ut att vi gjort åt mer än 3900 kronor på cigg under 2008. Fan! Och idag tänker jag add ytterligare 40 kronor till den summan.. Jag är dum.

Trött:

puss

'NEJ MEN ÄR HON INTE EN SÖT LITEN NYBÖRJARE SÅ SÄG'

Så sa min pappa om mig när jag första gången (och typ sista) stod på ett par vattenskidor.. Men tro inte att bara för att jag inte åkte något mer sen den där sommaren -01, att det var för att jag var kass. Jag var skitbra! Nästan. Bara det att jag blev så jävla rädd när det precis innan jag kravlade upp på flotten, stolt och glad efter ett (halv)stadigt åk, slog ner en blixt i vattnet precis bakom mig! Jag trodde alla tjoade och hejade på mig bara för att jag varit så duktig, inte för att jag höll på att bli träffad av blixten..
Nu kom jag bort ifrån ämnet.. - Jag har gjort mitt första videinlägg! wihoo! Nåja, det är ganska fult, inne på toaletten i ett osmickrande ljus, där jag sluddrar (knappt jag själv hör vad jag säger) efter några glas vin. Men jag kan ju berätta att vad jag ville med klippet var att säga godnatt. Helt enkelt. Så, om det inte framgår av klippet:Godnatt.


 



OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH OCH

Jo, att inte förglömma, har ni av någon Konstig anledning missat det här, så MÅSTE ni kolla:




Puss på er fina ni! Och godnatt

VIN, SAGAN OM RINGEN, HARRY POTTER, CIGARETTER

Min kväll i en liten sammanfattning, plus extremt skratt till youtube, - Sagan om de bannlysta knäcker allt nästan, HAHA!













CYANIDE AND HAPPINESS

Haha, UNDERBART!
Ska snart ner och möta P vid ICA, tills dess roar jag mig med cyanide and happiness.



MÅSTE BARA VISA

Gud vad jag uppdaterar, men whatever, jag kommer på nya saker att skriva hela tiden!
En sak här; igår satt vi och kollade på övergamla bilder från mellan 1700-talet till 1950. Helt fantastiskt, såg vårt gamla hus när det var nybyggt på 1800-talet och såg farmor som bebis, och jättegamla kort på amerikanska släktingar.
Jag måste släktfoska när jag blir pensionär, för det var jäkligt spännande!



Farmor, farfar, liten farbror i famnen och liten pappa med fluffig kondom på huvudet (eller ja, so it seems)



LAGAR MAT

Nu hjälper jag mamma med att laga mat. We're having steak.










JAG KAN GÖRA EN ÄCKLIG SAK!

Äcklig och äcklig vet jag inte, men ett hemma-party-trick typ. Haha, nej det är inget partytrick, om det inte är en babyshower då iofs.
Jag kanske förlorar ALLA mina läsare efter det här, men det får väl bli så då..

Min mage vanligtvis:


Och tricket:


Ok, nu ska jag gå och skämmas. Hörs sen!


EN TILL LISTA

Dock något för tidig, men jag är halvsjuk, trött, har redan tittat på tv, tagit bilder och druckit kaffe, - alltså, har gjort allt som fyller ut tiden, så nu får det bli en 2008-lista. Sjukt att det är 2009 om mindre än en vecka.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo men det gjorde jag nog allt. Berätta: Jag jobbade fyra veckor, färgade mig själv brunhårig, var på krogen, blev arton. Blev även skilsmässobarn.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga, nyårslöften är att lura sig själv i onödan, vilket är jävligt onödigt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej det kan jag inte minnas, om än det var nära i förra vecka. P knows what I mean.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men det känns som att vänner fick ta den smällen rejält. Läs vännER och inte vän.

5. Vilka länder besökte du?
Italien

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Hmm.. Ja, en snäll pojkvän.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Flera, dagarna 17-22 april i Milano, 25 augusti slottskogsvallen i Gbg på Kent, 17 februari (cause it's ma birthday)

8. Vad var din största framgång 2008?
Blivit mer säker som person. Starkare?

9. Största misstaget?
Låtit saker gå för långt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja men herregud, jag är inte jävla superwoman precis. (Även om jag vill tro det)

11. Bästa köpet?
Hmmmmm.. Jaha jaha, shoppandet i farmors garderob tror jag. Men också min överhärliga fejkpäls som håller min kropp varm kalla nätter hem från utekvällar. Mina converse, och biljetten till Kent var också välspenderade pengar.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ciggaretter.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att fylla arton var ju onekligen en stor grej, men också att sitta på ett lyxuteställe mitt i Milano och dricka Mojito.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Blåjeans - Kent
Celsius - Kent
My cool - Adam Tensta
Fall med mig - Immanu el
Werewolf - Cocorosie
Heartbeats - The knife
Paper planes - MIA

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tror jag, 2008 var ett långt och tufft år. Men det som inte dödar härdar (och det stämmer fan stört mycket).

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gått ut och gått. Haft mer pengar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Rökat, men nä.. det är ju mysigt. Men jag vet att det inte är bra, så det får bli röka mysigheten till trots.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos min faster med släkten, precis som alla andra år.

19. Blev du kär i år?
Ja det tror jag, eller, förälskad. Kär? Nej kanske inte.

20. Hur många one night stands?
noll!! Jag gillar inte sån skit. Jävligt onödigt, känner mig bara som en barbara dagen efter, tom. Sex är skönt med killar jag tycker om.

21. Favoritprogram på TV?
Greys, Filip och Fredriks program, family guy, - sen mängder andra..

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja.

23. Bästa boken du läste i år?
Jag läste en chic lit i somras, läppstiftsdjungeln, den får det bli. Men det var även den Enda jag läste.

24. Största musikaliska upptäckten?
Cocorosie, Immanu el

25. Något du önskade dig och fick?
En systemkamera

26. Något du önskade dig men inte fick?
Mmm.. Jag ville se Bob Dylan, men det skiter sig nog rätt rejält.

27. Årets bästa film?
Taken, for shore!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hade massa folk hemma.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo men det finns det, mängder av pengar, ett halvår i USA, egen lägenhet i London, New York och på egen location i västindien. Sen en kille som är en blanding mellan Brad Pitt i Fight club, Chuck i GossipGirl och Almas lover James Mcavoy som ger mig en ny garderob och massa kärlek. Och varför inte en stor rund säng som grädde på moset?

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Trying to look cool.

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner, människor som bryr sig, Italien, Opus och Akilles.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ed Westwick a.k.a Chuck i GossipGirl

33. Vem saknade du?
Jag vet faktiskt inte. Konstigt. Men i somras var det Simone.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Nya bästa: Cissi "Nya" nära: Love, Tilda, Alma



Mitt 2008 i en sammanfattning antar jag!

Och det var jag då


Och det är jag nu


puss på er lovebirds:*


KAFFEPAUS IN MY HEART











VI GLÖMMER DET FÖREGÅENDE INLÄGGET OCH FOKUSERAR PÅ NÅGOT ROLIGT ISTÄLLET

Innan jag tar den där ciggen ska jag bara utbringa en skål (håller i en oöppnad Norrlands guld - ölburk) för att körslaget har tagit med en liten indie-pojke bland alla dessa popsjungande, pianospelande, gapiga människor (som är härliga på sitt sätt). Yes, jag gillar att mr Timo Räisänen är med! Heja tv4:s mod! 

 

BLÖDIG

Jag har blivit blödig på sistone, rejält blödigt. Jag grät som ett barn till en reklam häromdagen.. Och vad är det om!? Det är sådant jag tycker låter så jäkla strange när någon annan berättar att dom gjort det.
Och jag grät till Greys Anatomy, men i och för sig så gör väl nästan alla det, men jag brukar inte gråta till varje program.
- Vilket är fallet nu.
Jag grät även till Bonde söker fru, till Scrubs, till Stjärnor på slottet (!), till en dokumentär om fåglar(!!!) och till Shrek.. BARA DEN HÄR VECKAN! Jag blir galen.. Jag håller på att förvandlas till en gråtare, en blödig liten tönt som snart ingen längre tar på allvar när jag någon gång gråter för att det verkligen hänt något.. - Jag blir som barnet som ropar att vargen är här för många gånger fast att den inte är det, så att alla människor till slut inte lyssnar längre, och sen när vargen Verkligen kommer, kommer ingen och räddar barnet. Och sen dör massa andra människor också! Fan.. Sån vill jag inte bli. Jag är ingen mördare (va?) Gaaaahd..

Måste gå och göra något drastiskt, jag kanske kan göra som i alla amerikanska highschool-filmer och riva ner alla barbie/häst/boyband-planscher och svepa ner alla rosa nallar och små söta prydnader i golvet. Bli mogen, kasta det förgångna, sluta vara liten, sluta gråta.. MEN, jag har inga planscher på boybands eller hästar,och jag har heller inga nallar eller ens hyllor, så den idén skiter sig. Jag får hitta på något annat, så länge ska jag ta en cigg, som sagt, jag tänker bäst då.

pussochkram

LOV

Det känns verkligen att det är lov eftersom 1. Jag har tappat tidsuppfattningen. 2. Det känns som att jag glömt hur skolan ser ut. 3. Jag har blivit trög. 4. Jag sover tills jag vaknar av (inte med) dåligt samvete. 5. Dagar går utan att jag gör något vettigt alls. 6. Jag kan ta en jättelång promenad, eller titta jättelänge på tv eller hyra sju filmer, utan att vara orolig över att jag egentligen borde plugga.

Just nu har jag precis varit ute på promenad och det var skitskönt. När det bara är jag, Opus och en massa träd och stigar, känns det som att jag är ensam i hela världen, - på ett bra sätt.

VI hörs senare, ska gå och sätta på lite kaffe och älska i hela kroppen att jag har lov..

Akilles önskar er en trevlig dag förresten:
 

MÅSTE BARA...

Jo men det måste jag faktiskt; berätta att Astrid Lindgren är min stora idol! Okej okej okej, kanske är lite väl pretto eller något liknande, men jag skiter i det för hon är helt jävla underbar. Eller var. Men nej, jag vet inte hur hon var som person, men jag vet hur hon skrev, hur hon förtrollade, hur hon skapade. Och jag älskade och älskar och kommer alltid att älska alla hennes historier.
Hon skriver om alla olika nyanser, känslor och ting i ett barns liv och hur barn är. Varje karaktär hon skapat har speciella egenskaper; hålla ihop som barnen i bullerbyn, vara galen som pippi, sur som lotta, trotsig som ronja, modig som bröderna lejonhjärta, busig som Emil i Lönneberga, nyfken som Rasmus på luffen, osv osv.
Det är fantastiskt, och jag tycker att det är SKANDAL att hon inte fått nobelpriset! Och jag tänker döpa min dotter till Astrid.
 

GODNATT

Nu ska jag ta en kvälls/natt-ciggarett och sen krypa till sängs och (förhoppningsvis) somna mellan mina härligt doftande lakan. Vi hörs imorgon!




JULDAGEN

Just det, glömde berätta att jag var på Trägårn igår.. Antagligen för att det var ett misstag, typ. Nästan, okej, det var okej, det var kul en stund. MEN, hör här:
Petra kom till mig igår och vi tog bussen halv sju in till Borås, på bussen träffade vi Tilda och Alma. - Anledningen till att vi åkte in så tidigt var dels för att det inte gick några senare bussar, men också för att vi hört att det skulle vara kö klockan åtta (det öppnar egentligen typ nio/tio). På bussen säger Tilda: Det kostar 180 spänn idag. Och eftersom det i vanliga fall kostar 20 kronor så kändes 180 lite överkant (läs väldigt i överkant). Både jag och Petra hade 100 spänn att röra oss med, bokstavligen, och motivationen sjönk. Alma erbjöd sig att betala, fine, det var inte kul men det fick gå.
I slutet av bussresan blev Petra Frankensteins monster på grund av extrem kissenödighet, och hotade med att döda mig om jag inte satt knäpptyst och orörlig bredvid henne, sedan tvingade hon mig att hoppa av tre busshållplatser för tidigt så att hon kunde kissa (och jävlar vad hon kissade). Men det gick bra tillslut, hon blev lugn, bad om ursäkt och blev mysig igen.
När vi sen kom fram till Trägårn och och kom innanför dörren, - precis smält att det skulle vara snordyrt, utbrister Tilda: Det kostar 200 kronor!!
- Och där sjönk min lust helt, den la sig på trägolvet och lät sig trampas på av smutsiga skosulor. Det var heller inte ALLS någon kö vid åtta, alla kom insläntrandes en timme efter vi köpt vår första öl i baren. Övervåningen var till och med stängd tills klockan nio. Så, kvällen började inte bra.
Senare, när vi dansade och sjöng, hamnade Petra i bråk med några jävla broilers-svin i likadana skjortor och jag fick hålla fast henne. Jag hade även huvudvärk och hosta hela kvällen kan tilläggas. 23.20 tackade jag och Petra för oss medan Tilda och Alma fortsatte sin kväll. Vi tog ett bra beslut.
Kvällen får 1,5 av 5 möjliga.

puss&kram

POTPURRI-OFCHRISTMAS2008 (JUL/ANNAN-DAGEN)

Sådär, nu har jag kirrat/installerat alla grejer så att jag kunde lägga in bilderna på datorn. Dock fungerar inte kameran så bra, vet inte vad det är för fel, men min kära pappa skulle fösöka fixa en lösning.
Men tänkte ge er en osammanhängande, rörig och väldigt jag-är-nybörjare-så-jag-fotar-allt - bilder samling av juldagen och annandagen.













 






















FAN

Fan, min kamera funkar inte. Jag blir LEDSEN!

JULEN TAR PÅ KRAFTERNA!

Känner mig helt seg, trött och utpumpad, - och det beror inte bara på att jag är sjuk. Julen är intensiv. Att träffa släkten på julafton är mysigt, det är ju så det ska vara, då gör det inget, det är mysigt och det är tryggt. Men nu, efter en hel julafton och kalkonmiddag igår känns motivationen inte alltför hög när det kommer till lutfisk idag klockan fyra. Jag är ganska slutkörd när det kommer till kallprat med farmors systers dotter (eller något sådant)..

Jag bloggade inte igår, mest för att jag inte hann men också för att på julen ska allt vara så traditionellt, trevligt och gammeldags (jo, i och för sig så bloggade jag ju på Självaste julafton!), - så att sätta sig vid datorn när släkten springer omkring i ens hus känns framförallt ganska nonchalant och sen ganska otrevligt . - Det förstör den där känslan av total mysighet, när allt är vänligt, snällt och barnen i bullerbyn-mysigt. Det finns inga krig i världen känns det som, inga våldsdåd och inga andra hemskheter heller.
Men imorgon är det över för det här året, då övergår Sverige och resten av de rika länderna till lågkonjuktur och inflations-prat, fattiga barn och sorg. Så kanske man faktiska SKA njuta av julafton just därför att det är en paus från den bistra verkligheten människor på jorden lever i?

Ni får se lite bilder från igår sen, puss


MIN DAGENS I SKRIVEN FORM

Dagens humör: Trött, seg, lugn..
Dagens mående: Sådär, slemklumparna i halsen och hostan gör sin grej.
Dagens borde: Vara Arne Weise-Social med släkten. Igen. Det är julen det.
Dagens frisyr: Tofs/BritneySpears-inspirerat.. (euuw)
Dagens klädsel: Hela mjukis-uniformen associerad med ett par raggsockar.
Dagens planer: Göra mig iordning, äta potatis och vitsås, medan släkten äter lutfisk.
Dagens vill ha: Friskhet
Dagens längtan: Paris!
Dagens fundering: Vad ska jag göra på nyår?
Dagens beroende: Hmm.. choklad.
Dagens tråkigaste: Det måste nog vara min influensa som vägrar lägga av.
Dagens tidning: GP och SvD (Vuxen-poäng)
Dagens låt: Kent - Blåjeans

JAG ÄLSKAR JULAFTON OCH JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN NYA KAMERA

Hoppas ni haft en överhärlig jul precis som jag! Godnatt på er:*

(Bilderna är inte tagna med min finfinfinfina systemkamera, den ska jag prova på en annan dag..)



 TRADITION (såklart)

 Kusin

 Min fina mamma

 (I strålkastarblixten) Jag och liten söt kusin





 Mr Santa

 Glad som en tomte med gröt


JULAFTON

Kommit hem från första halvan av julaftonsfirandet, - frukost hos farmor, och sen var jag, min bror och min far i trollskogen i sann min-pappa-är-en-kulturtant - anda. Men det var riktigt fint, känns som Narnia/Sagan om ringen.. Helt vått, mjukt, grönt och vackert (inga erotiska liknelser tack).

Nu ska jag slå in dom sista två julklapparna, den ena är riktigt riktigt RIKTGT lam (- men vad gör man när folk vägrar berätta vad dom önskar sig!?) och den andra är riktigt bra..
Sen blir det lunch och allt som hör julen till med Kalle Anka, dopp i grytan och tomte. Vi kör stenhårt på Svensk jul. Underbart härligt. Konstigt, känner mig aldrig så svensk och helylle som på jul, och då är det ok.. Och det är så det ska vara.

GODJUL fina ni











 Utbuktningen på trädet liknar en djävul/djur som sträcker ut tungan, det tkr i alla fall jag!



 Hade tomtarna bott någonstans i skogen, så hade ett av ställena varit den här stubben. Utan tvekan.











SOVA

Nu ska jag försöka sova, lite nervös inför natten, - att det ska bli samma sak som natten tills idag. Det var det jobbigaste (och tråkigaste) jag varit med om på länge, uttråkad, irriterad, svettig/kall och pigg när alla andra sover, både här hemma och ute. FY.
Men jag ska samla mig, dricka lite varm oboy och tänka på något trevligt. - Som att det är julafton imorgon..
Godnatt(s sömn) önskar jag er - och mig själv.


EN GREJ JAG TÄNKT PÅ VÄLDIGT LÄNGE, MEN ALDRIG KOMMIT IHÅG ATT PRINTA:

I reklamen för Marabou (choklad) Amigo har bonden (bara bonde låter ju snuskigt, höskullar, pigor och drängar, bonde söker..) ett skitäckligt skrev. - Man ser hela köttstaven..
Kolla i början, om ni vill, vill säga..
 



HAR JAG FÖRRESTEN BERÄTTAT..

Jag har beställt en RAMONES-tisha äntligen! Tänkte bara informera er om denna goda nyhet i mitt liv. Min julklapp till mig själv. Fintint.


JAG MÅSTE LYSSNA PÅ WHAM PÅ JUL

Sorry, men hur töntig den är så är den jul för mig. Och julen handlar väl om traditioner..?




TYCKER HON OM DET ELLER INTE!? - JAG HAR SVÅRT ATT BESTÄMMA MIG HELT ENKELT GUYS.

Jo, jag skummade igenom mina decemberinlägg och kom till slutsatsen att jag är en jävel på att tycka olika. - I vissa inlägg står det att jag ÄLSKAR snö, i vissa att jag absolut inte gillar det. Men sanningen är att jag ändrar åsikt beroende på vilket humör jag är på och vilken sorts snö det är. Good enough? Hmm.. Jag vet det låter jäkligt skumt, men så är fallet.


MIN DAG

Åkte till Borås med pappa vid tio och trängdes bland alla panikslagna försenade-julklappars - handlare.
Men det var mysigt, käkade lunch på Viskan, vilket var himmelskt gott by the way, och hittade en myströaja på jc.
Sen blev det Ulricehamn och där hittade jag en skjorta och enkel tisha. Mycket nöjd. Nu är det bara nyårsoutfiten som ska kirras.

Pätrah var här precis, käkade återigen julgodis men drack ävenb vin, ekologiskt av någon konstig anledning. - Det är mamma det, ordet ekologiskt personifierad.

Imorgon är det julafton! Och hur fantastiskt kopiöst mysigt är inte det då!? Mmm, ska på julfrukost hos farmor som vanligt, och sen blir det julmat och julklappar hos faster. Herregud vad jag älskar julen.

pusspuss på er och GODJUL

 Stod i ett provrum och fördrev tiden medan min pappa örade runt i stan..

 Satt i bilen tjugo minuter och väntade på pappa som örade runt inne på onoff.

 Stod även utanför bilen i väntan på pappa.

 Pappas dagens, haha

 Min skalliga pappa

 Übergod ciabatta

 Dagens fångst.


MIN NATT&MIN MORGON

Jag sov två och en halv jävla timme inatt! Vred mig som en ål och blev svettig och kall om vartannat. Somnade 4.30 och vaknade innan åtta. Uääh..


Men när jag vaknade var det fint.



JAG BLIR GAAALEN!!

Kan inte sova på grund av min jävla halsjävelhelvete! Hostar som en 104åring  som rökt i hela sitt liv! Fy fan säger jag, fy faaan..

 

Måste ta något vasst och skära ut mina satans halsmandlar.. Gaahd..

KLÄD-LETARN'

Hmm.. Ja, jag har kommit in i någon slags leta-gamla-ska-slängas-kläder - period.. Hittade mammas gamla ryssmössa och en vit skjorta. Ja, men det är väl skoj!

Nej, nu måste jag sova.. gonatt. Igen.







PROMENAD+JULGRANSSTYLING

Yes box, nu har jag och min mor varit ute en sväng i kylan och andats, innan dess klädde vi granen. Konstigt, kände noll julstämning så sent som för tre timmar sen, men så fort granen kom upp och kläddes känns det som mysigaste jul i bullerbyn.
Imorgon åker jag till stan en sväng med pappa, tänkte kolla efter en klänning, men i icke-staden Borås förväntar jag mig inte att hitta någon. Hmm..

Nu tänkte jag slå mig ner i soffan och äta alldeles för mycket julgodis (ser fram emot att gå upp 650 kg tills skolan börjar.. det är JUL det!), gonatt och puss





MIN GAMLA JACKA

Hittade min gamla "inomhus"-jacka i garderoben och provade den, inte så jävla rockig kanske, men kan vara fin till svarta kleeder.. 
Min hals är bättre, inga läskiga slemklumpar. Happy happy. 
Förresten, Simone darling klarade uppskrivningen idag, GRATTIS! 
Nu ska jag sätta på lite kaffe.. 
puss på er små korn



 


MITT HÅR

Jag är fan dödstrött på mitt hår, slitet, luktar illa (kan dock bero på att jag inte duschat sen i förrgår...), trist färg och utväxt. Jag vill bli ljusbrun. Ser just nu ut som en blek åldring med hårt bajs - färgad peruk..

Och så hatar jag att jag hostar upp hårda jätteäckliga slemklumpar var och varannan minut. Ahmm.. My life as a sick  person is glamorous.



JAG ÄR SJUK!

Aaarrrgghh.. Fan. Min hals är tjockare än Göran Persson.




JAHA

Jaha ja, då var jag inne i en Johnny Depp - period igen, krävs en minut av honom i pirates of the caribbean innan jag dreglar över bilder av honom på google. Fint.


FIRSTDAY

Mmm mmm mmm, and the christmas break has started. Och det är dan före dan före dopparedan, mys..

Har varit ute och gått i vårvädret, det är fan sju plusgrader, men solen gör mig glad i alla fall. Hoppas det blir snö tills 24, - men alla vet att det är lag att det regnar på midsommar och är som bäst slask på julafton. Det är Sverige det.

Ska snart åka till Tranemo med Petra, fika och göra lite ärenden. Hörs sen! puss

KLÄDFIX

Nu när jag inte har någon skola att tänka på, ägnar jag lite tid åt att göra sönder kläder i min garderob. Skåda:





DrMARTENS

Yes yes yes, jag Älskar mina nya skor.

Bakat julgodis hos farbror med släkten ikväll, blev hur jävla skitgott som helst! Mmmmmm..
Älskar traditioner som innehåller mat!
Imorgon är det första dagen på jullovet, fantastiskt. Just nu är jag mycket lycklig.
Puss på er





 I dance in happiness




WOW

Idag är det Fint väder.. Äntligen.




EY, BY THE WAY

Har ni sett den ytterst lilla förändringen av bloggen? Det blev inte alls som jag ville eftersom jag är IQ minus 345300 när det kommer till koder och skit. Men jag försökte iaf.
Nu, godnatt kära ni

NI-MÅSTE-SE-DEN

Taken, redan nämnt den men den är värd att nämnas igen. Yes, ni måste se den, hur jävla bra som helst. Petra var mycket nöjd.

Nu ska jag käka lite mer chips och kolla på Harri Pottaah (Harry Potter folks..)



puss

ÄNDRADE PLANER

Yes, det blir filmmys med la Pettsoni ikväll istället.

Ha en fin kväll lovers

 Pätrah&Ebers

MORMOR

Mormor är cool, det är hon. Hon svär, säger vad hon tycker och skrattar alltid.. Igår var hon lite jävlig:

Ebba: Så, nu är jag färdig, så här ska jag se ut..

Mormor: Vad är det du har där? (referar till spetrströjan som sticker ut under kavajärmarna)

Ebba: Det är en spetströja.

Mormor: Men vad är det här då? (tar tag i den grå tshirten jag har över spetströjan)

Ebba: Det är en tshirt.

Mormor: Men ska du ha den där fula, den täcker ju den fina spetsen!?

Ebba: Den är inte ful.

Mormor:Joho.. (pillar på tshirten)

Ebba: Nej mormor, den är inte ful, du kan inget om mode.

Mormor: Nej precis, vad fan vet jag? (skrattar hjärtligt)

don't you just love her!?

 


NYDUSCHAD

Sitter i mitt rum och väntar på mat, nyduschad och fräsch.
Min förkylning starting to get better. Håll tummarna att det fortsätter så.
Hörs sen.

(Jag har verkligen inga ögonfransar när jag inte har mascara.)


GÅRDAGEN

Jaha, från 18.00 till 02.00 var jag i Tranemo. - Nästan lika duktiga som alla andra fixare som var där sen fyra, (gaahd).
Det var rätt tungt och trist, men funkade helt ok, vi fick ihop pengar åtminstone. Bandet var bra och det blev inget bråk utanför som det blivit alla år, i alla fall de tre senaste. Drack två klunkar öl också, och fan vad det är tråkigt att vara bland fulla människor när man är nykter som ett spädbarn själv. Ikväll blir det annolunda tror jag, om min förkylning som jag lyckats få inte blir värre än vad den är nu. Isåfall drar vi till trädgårn i Borås. Kommer säkert vara sytligt (= västgötaslang) mycket folk, i och med att alla slutat skolan i torsdags/fredags. Well, det blir nog kul om vi åker.

Lite bilder från igår, ni får komma på bildtexter själva för jag har lite bråttom, måste duscha innan mormor och morfar kommer tillbaks, för då ska vi keeka, as usual! au revoir!











HÄR ÄR JAG NU

 Rödögd jävel

..

Det får bli kavaj, tisha, spetströja á relax istället. Orkar inte strutta runt i kjol och höga skor..



ALL DONE

Yes, snart drar jag till julfesten, it's going to be great. Tar med mig kameran, ni ska få se det jag ser.

puss


MEN

En kul grej, jag finns med på minoutifit.se, och inte bara på min egen sida! mu ha ha..

MEN VAD FAN!!?

Seri-fucking-öst!! Nu trilla jag av stolen. 19 december: officiellt Ebbas skitdag!

FINURLIGT

Mmm, världen är bra finurlig, en liten jävel är den. Slog i min tå i en stol, sedan armen i en vägg, sedan råkade jag trampa på Opus och halka två steg i trappan. Undrar om den 19 december är jävelsdag för min del.. Återstår att se hur mycket värre det blir.

AVSLUTNING

Min sista julavslutning färdig och avklarad. Det var härligt, roligt, gott och mysigt. Hade lite SP frågesport och fick julmust, pepparkakor och godis. - Vill bara säga att klart vårt lag vann! Maha.. Vi är some true samhällselever!

Åker till Tranemo vid sex för att hålla i julfesten, hoppas ni släppt alla era planer och kommer. Vi måste ju ha pengar till balen, orka äta korv och dricka utspädd cider.. come on, gör en god gärning! Plus, ni får en kul kväll, hallå eller!
 
Ska dra och keka något nu, mys på er:*


Jag hade kjol på mig i skolan, inte bara det vita linnet som ni ser på bilden, I'm not that white trash in real life..






NU ÄR DOM HÄR, DE GAMLA

Så, nu har dom kommit, fikat med lussebullar och kaffe och snart keeka igen, galet när dom är här, eller vi hos dom, äter nonstop. Men nu ska jag gå och vara la social, hörs imorgon, puss.

18DEC

Imorgon äntligen jullov, behöver inte säga något mer än så om hur jag känner mig..

Sitter och väntar på att åka till Tranemo, har idrott vid tre, inte så jävla rockigt, men jag måste ju så..
Käkade frukost hos pappa i morse, blivit en-dag-i-veckan-tradition. Mysigt, fick äggmacka, kakao och hjortronyoughurt.

Hörs sen,

oj oj oj, don't forget -> JULFEST imorgon 21.00


EBBAS ÖNSKELISTA

När jag var liten tog pappa mig och Max och gick in i skogen där han hade gömt våra önskelistor och ett litet paket i en stubbe, vi gick ut med ficklampor och när vi kom hem drack vi glögg och åt julgröt. Sen slutade vi med det. Varför? Jag blev tolv och cool. Men nu när jag är arton saknar jag det, skitmycket, pappa och mamma är skilda, önskelistan är inte på ett papper med smuts från en stubbe.. Och jaha. Är jag vuxen nu? Är det nu jag tänker tillbaka? Åh, det var bättre förr och så vidare.. Fine, det var det kanske, men det var bättre på ett annat sätt än vad bättre betyder nu.
Jag älskar fortfarande julen, men den är inte som när jag var liten, men det gör inget, det är ärligt talat ganska mysigt att sakna något. Det betyder ju att jag har något att sakna.
Julen i år blir fin som alla år, med släkt, mat och paket. Ja, det blir den.




OCH...

Och så saknar jag sommaren så det smärtar i magen.. Vill till staden under månen och dofta och leva. Fina Månstad.









DET ÄR FÖR MYCKET

Har varit dömycket i skolan den här veckan, har inte hunnit med något annat.. Och jag hatar det. Hade redovisning i måndags, igår och idag och på fredag är det två inlämningar som ska in. Ahaammm, I DO hate my life.
Men efter den här veckan är det slut, finito och over! Och jag dör lite inombords så skönt är det..
Mormor och morfar kommer från storstan imorgon för att fira lite för-jul, ska bli mysigt, hoppas mor min gör julskinka, jönsson (jansons frestelse without tonfisk) och köttbullar. Åh vad jag kommer bli fet och fin!

Tänkte visa två bilder på mina nya älsklingar, mina jeans.. Jag vet att alla andra haft den typen i minst ett halvår nu men jag ser det som bättre sent än aldrig. Hmm.. Om man kan säga så om kläder, nej, det kan man nog inte. Men skit samma. Dom är inte omoderna än, och så är det med det! Förresten, so what om dom hade varit det, I'm still a rockstar!
puss





OCH EN BILD PÅ MIN MORMOR OCH MORFAR:*



JAG BLIR GALEN!!

Hela min dag, minus skolan och minus en 15-minuters promenad med Opus och bror, har gått åt till att plugga! och FY FAN säger jag. JAG VILL HA JULLOV NUUU! herregud... Okej okej, har tjatat om hur skoltrött jag är quite some time now men alltså ärligt, efter 12 år i skolan kan ni väl ändå inte klandra mig?
Och nu tänker jag inte plugga mer, redovisningen är klar (enligt mig men får se vad min lärare säger) och nu ska jag duscha och sen blir det Boston Tea Party med myspojkarna Filip och Fredrik.
Hoppas ni haft en mindre helvetisk dag än jag, puss


SNÖSNÖSNÖ

Jag älskar snö, men inte nu.. nu när den har lämnat träden, när den svettas och naturen ser dyster, naken och kall ut. Tänker bara på våldtäkter, folk som halkar, sorg och korpar, vet inte varför men så är det.
Fredagen gjorde min helg, helt klart! Att jag var sönderbakis igår gör inget, det var en väl värd bakishet. Var i Borås och julhandlade med mamma igår också, när jag var trött, men det var fint. Kallt men fint.
Köpte billiga jeans, och billig jätte - tröja, båda från gina.
Nu håller jag på att ladda alla vänner-säsonger, kärlek! maah.. Så det blir en vänner-kväll. Med kaffe. Mmm..
Hoppas ni haft en finfinfin helg ma darlings.
puss

 Fredagen

 Mamma och Borås

 Veckan som gått, fram tills sent igår kväll

ANDRAVÄRLDSKRIGETISBACK

Sir Yes Sir! Med fucking Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, officerer, judar, ryssar, tyskar och pansarvagnar!
Det var underbart och nu är jag bakis men det gör inget: es war SEHR GUT (// Marlene Dietrich)
Bilder nedan, två egopics från innan vinet tog överhanden, och en del från maddes facebook, mer kommer vid ett senare tillfälle! Nu ska jag sova, Auf Wiedersehen meine Freunde!





 Jag har kul

 Petra och Simone och deras två JÄTTEölburkar..

 Jag är mystisk, madde är galen och pansarvagnen vill skjuta någon.

 Madde får inte prata för mich.

En jude, eller fucking jude som jag sprang runt och skrek, jag gick verkligen in i rollen som tysk hora, jag tvingade honom göra sieg heil!

 Eine Fraulein

 Jag och min officer

 Folk när dom var på väg

 Sist en bild på die födelsefagskvinna! Mädchen Matilda Pettersson, omhållen av der officer Matilda Rydberg.

NUÄRDETDAAAAGS!

Nu drar jag på 40-tals fest! Hörs when I'm home! Puss på er!


GODNATT (samhällsrapportjävel)

Nu är den klar.. Och nu går jag och lägger mig.

SNOWBOARD FOR SALE FOLKS

Yes, nu ska den bort, min rosa/blommiga snowboard. Nybörjarsnowboard kan tillägas, - so they told me at the store anyway. Men nej, jag åker inte ett dugg bättre än innan jag köpte den. Jag tycker inte om snö. Skit samma, den är till salu. Nån som vill köpa kanske?

Sitter i mjukisuniformen och kliar mig på benen, måste rakas imorgon. Before tha partäääy!
Nu ska jag duscha innan criminal minds, - har ni missat det beordar jag er att titta på det ikväll klockan 21 på femman! För fy fan vad bra det är!!

FÖRRESTEN!! Eftersom Bob Dylan nog skiter sig, tyvärr(!), så blir det nog Coldplay 22 augusti på stadion istället! Underunderunderbaaart! Missade ju det förra gången, så nu tänker jag ta chansen! For shore!



Pusspuss

SAMHÄLLSRAPPORTin-my-ass

Jag orkar inte, jag orkar inte, JAG ORKAR INTE! Försöker, åh vad jag försöker vara duktig, men mina fingrar strejkar  och därav får jag inte skrivet en enda rad, samma sak gäller min tankeförmåga. Jag orkar verkligen inte skriva syfte, metod och sån skit. Är det hemskt? Att jag skiter i skolan, att jag vill linda in allt skolarbete i ett par svettiga tubsockar som inte blivit tvättade sen 1995? Är det det!? NEJ!
Så jag tänker inte få dåligt samvete när jag skiter i pluggandet och istället och mycket hellre letar musik till 40talsfesten. Den gör mig glad att tänka på, o ja.. Imorgon blir jag Marlene Dietrich. Älskar det!

Tog lite kort på mig själv, hrrm.. ja, dom är här nedan. Nu ska jag tralla ut, helt utan dåligt samvete, och dra i mig två koppar kaffe och fem cigg. Puss på er.





FÖRRESTEEEEN

Mmm.. Två bilder till, en som säger att jag vill ha min tatuering nu! Fall med mig, (- Petras artwork på min arm)
Och den andra att ni måste komma på vår julfest! Det blir skitbra, jävligt bra musik, pökhörna, mistlar, stört mycket dekorationer! + att det the money går till våran bal!

 BILD 1

 BILD 2

KOSTYM

Nu har jag det, det rätta för la fiesta a la 40tal! Säger bara grå klänning á marlene dietrich, rävpäls, hatt och satinhandskar. Ni får se outfit på fredag eller lördag! Men jag säger bara, Fantastiskt!
Det var i Borås med Petra och pappa på hemlig location jag hittade vad jag sökte.. Köpte lösögonfransar och läppstift  också. Fast läppstiftet var brunt när jag kom hem, förjävligt. Tog fel, skulle vara rött ju! ÅÅÄÄÄH..

Imorgon är det sovmorgon, egenbestämd sådan.. - Vilka är de bästa. Känns lite smygkriminellt. Hu hu. Börjar tio och ska låta min själ sova till halv nio, mysigt.

Nu blir det soffan, tvn, filt och kaffe som gäller, godnatt små raringar (mammas ord)






MEH!

Skakigt med Dylan-konserten, så nu är jag deppig och orkar absolut inte plugga..
Ni får höra om månlandningskonspirationsteorier och motargument imorgon eller något.
Bye

KRÅKOR ELLER SKATOR

Jag vet inte vad för sort, men dom låter skräckinjagande utanför fönstret när jag väntar på att pappa ska hämta mig i skolan. Struntar i sista lektionen, eller nej egentligen inte, har varit skitduktig och skrivit tre tröga sidor om månlandingen, vilken jag faktiskt tror är sann for your information. Vänta bara, ni ska få höra kritik och motargument senare. Can't wait can you!? I alla fall, gjort min del på engelskalektionen idag, så jag får åka hem!

Hörs sen då, puss

27MarchInMaHeartFellows!

Tror det blir Bob Dylan i Jönköping 27 mars, vilket vore kopiöst jävla underbart!!


SKOLAN

Sitter och stör mig på hur dåliga skolans tangentbord är, segare än när min farmor går i trappor. Sjukt jobbigt. i-landsproblemtatik whatev. Sjukt jobbigt för mig.
Väntar på att min filosofilektion ska börja, och fördriver min tid (liv) med att leta snygga saker som min plånbok inte vill ha, men jag.

 Vet att alla andra köpte en sån väska för ett år sen, men jag vill ha en nu!

 :*

:* :*

 NYÅR!?
:****

chicy.se

Hörs sen my folkyfolks

SÖNDAG

Sitter i mitt rum och tänker på att det bara är två veckor kvar till jullovet. Helt kopiöst underbart.
Då kan jag hålla ut och faktiskt inte bli så fruktansvärt deppig över att det är måndag imorgon, det gör ju liksom inget. Jullovet is coming up. Och nästa helg är det temafesten. Då går veckorna ännu fortfarande. Underbart!

När vi var på födelsedagskalas i fredags så fick JAG två paket, MAHA! Försenad artonårspresent var det visst. Häftigt!
Bl.a halsbandet på bilden nedan.

Tänkte gå ut och ta en cigg, jag borde verkligen sluta, Men.. Jag vill fan inte! Det är gott, det är mysigt, det är skönt. Ni skulle veta hur mycket man tänker och kommer på när man sitter insvept i en filt på kvällen för sig själv och röker. Det är en paus. Och det vill jag inte förlora. Maybe pretto men jag bryr mig inte. Mina cigg är mina giftiga vänner..

hörs:*


HUR JÄVLA DUM FÅR MAN BLI!!?

Helvete! Jag glömde stämpla ut från jobbet idag. Jävla skit! Twisted troubled disturbed mind. Jag blir så trött.
Nu tror dom att jag är skitduktig och jobbar flera dygn i sträck.. Men det är jag ju inte. Kanske jag dock kan säga att jag gjorde det? Who will find out liksom? Jo just det ja, ALLA! Helvete..


TRÖTT

Trött sammanfattar min dag. Jobb, sova, slöa, sova. Nu ska jag sova igen. Och imorgon är det söndag och jag vill gå i ide.

godnatt

IDOL

Och Robin åkte ut. Jaha. Men hey, killen har ju fått  nog med pr så att han kan fullfölja sina drömmar som Sveriges Gavin DeGraw ändå. Good luck!

Nu ska jag sova, sleep tight

LITE FÖRSENT

Vårat internet la av en stund igår, så ni får bilderna nu istället people.
Fredag idag, YEEY! Födelsedagskalas planerat, sen idol med Petra och imorgon jobb. Uääh.. Inte lika kul. Jobb på hyttan, ha ha, Makes me feel like a true Limmaredsbo. Efter åtta timmars slit, myskväll, tror jag, men jag antar att jag däckar halv åtta.

p.s. Min hund har bajsat inomhus. Igen. d.s.



Bajshunden.

Har dina vantar på mig Cissi..




IDROTT

Drar till idrotten snart, suttit hemma och druckit kaffe och fått ont i huvudet av dåliga program på tvn. Känns jävligt meningslöst att åka till Tranemo för en timmes halvdant cyklande på en träningscykel som jag inte ens vet hur man sätter på. Baahh..
 
Men det är fint idag, snö och juligt. Längtar till den 12, den 19 och den 24! - Temafest, Julfest (OBS, reklam - kom till medborgarhuset i Tranemo den 19 dec efter 21.00 - 80 spänn - vi har liveband och kanske, kanske, kanske en överraskning vi vet ni kommer älska! Plus mistel och pökhörna! Killing Julfest that´s called) och så självklart Julafton!

Hörs sen, då kommer bilder från min promenad i snön med Opus!


SEGT

Känner mig seg, sitter hemma i min vinter/mörker-depression och hatar att det är slask och inte gnistrande kallt. Svensk vinter i ett nötskal, blötsnö, slask och regn. Och vi ska bo i landet (nästan) längst i norr!? Sorgligt.

Imorse keka jag frukost hos pappa och sen skolan som jag dör lite varje gång jag ska till. Vill verkligen verkligen verkligen ha jullov nu. Men frukosten var god.
Nu tänkte jag ni skulle få avnjuta några bilder sen idag, min dagens(/alla modebloggares - men jag är ingen modebloggare nej - signum) där det ser ut som jag ska trilla omkull, den goda frukosten och sen Petra och Simone som ser finurliga ut.
Ha en fin kväll, I'm going out for a smoke, peace







 Vi gillar att Simones tröja är en mil lång.



LEDIG DAG!

Ledig dag! Varit ledig från allt, skola, smink, rent hår, social aktivitet och framförallt Tranemo. Och det var jäkligt skönt ska ni veta!
När jag vaknade imorse vid tio var det snö, blötsnö visserligen, men snö is snö! Mysigt.
Har käkat fudgekaka även idag och lagt på mig ytterligare 24 kilo, men jag har hängt för alla speglar med svarta lakan så mig gör det inget! Jag mår prima. Men imorgon är det upp innan gryning återigen, men jag ska faktiskt hinna med en frukost med pappa innan jag åker. Beställt scrambled egg, rostbröd, kaffe och juice, Gott.
Nu ska jag svischa in i duschen och sen lägga mig framför tvn. Have a good night folks, puss och kram!

Min morgon


FUDGEKAKA!

AHMAHGAAAHD! Jag är kär! I fudgekaka!
Helt galet god blev den, jag väger just nu 674 kg och har aldrig varit lyckligare efter ett bak. Fantastiskt.. Lönnfet och mysig.

Ledig imorgon yes och ska sova länge, kanske (!) ta en promenad och sen bara ligga blickstilla. Ska lära Opus att hämta mat och dylikt också - under en fast course i natt.
Borde ju egentligen använda dagen imorgon åt att plugga, men jag väljer att ignorera det och istället, ja.. ligga blickstilla. Fin tisdag, mycket fin.

Nu ska jag slänga upp magen över axeln och vagga ut för en cigg, blir galen av värmen härinne (resultat av fetma), - och här nedan posar jag med en kondom btw..

 

pusspuss

Love är pain

Min dikt om Love Löfström:

Love, Lovisa, Lisa och Lajs, alla namn är du.
En modern kvinna säger du, men vad är du nu?
En transa, en man, en pojke eller flicka?
Ingen aning, men jag tror du ger mig hicka!
Du är elak ibland, men ibland är du snäll,
dock är du konstig, du är som dag och kväll. 
Men just nu är du  jobbig, du mobbar min blogg,
konstigt är det för den är ju ganska progg.
Love, Love alla namn är du, lycka till med livet
och lev just nu!


EN BILD!

Hittade en bild på wool.se, inte så jävla rockig kanske men..


RSS 2.0