..

Jag är himla trött efter en halv dag i skolan, en eftermiddag i Göteborg och en kväll med vin. Klockan är i och för sig bara nio, men jag är trött - och jag tycker att det är okej! Hmm.. Start getting old maybe!?
Köpten en finfin jeansjacka, vit stickad tröja och randig tisha på monki. Visar imorgon. Puss och kram och guten nacht.

MIDNIGHT SUN


Edwards version av Bella ja. Helt underbar är den. Helt jäävla underbar. 
MEN den går inte skriva ut. Jag och Petra tänkte njuta av den vägen ner till Polen. Lång bussresa blir mycket bättre om man slipper vara där psykiskt.
Well, trist.

Nu går vi till cafeterian (wihoo! not.)
puss


OH, AND ALSO, I'M WRETCHEDLY IN LOVE WITH YOU

Sitter i en komplicerad ställning i min stora röda datorstol och läser Midnight sun.

Hade idrottsprov idag och så var höjdhoppsgurun Stefan Holm och föreläste. Det första - smärta, det andra - underhållande. Han var riktigt bra. Humor, avslappnad, bra på att prata. Trevlig stund.

Imorgon blir det kanske Göteborg, om jag kan fixa bil. Med Petra blir det i så fall, - affärer, godis och hyra film. För att sen på natten vara fyllechaffis (är det inte fantastiskt att JAG kan vara det nu!?) åt faster. Men ja, vi får se hur det bli med Göteborg. Vore trevligt.

Nu ska jag dricka kaffe och fundera över om jag ska ta med mig min vår-monki-jacka eller min vinter-monki-jacka till Polen på söndag(!).. Hmm, ja ibland är det knivigt här i i-landet.

pusspuss

NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG

God natt kära ni!



Jag har en konstig min on this photo, I know.


THEY SEE ME DRIVIN', THEY HATIN'

Mahaa! Se där ja, tillbaka i hemmets skyddade vrå efter första skoldagen på drygt två veckor. Hmm, tog ungefär fem minuter innan jag kände exakt samma slentriana värk i alla delar av kroppen. Skol-sjukan. Baaääh.
MEN jag åkte ju BIL idag! Det ni! Det var sjukt skönt. Och det gick bra, körde hem Alma, Simone och Petra efter skolan, hmm.. undrar när det där jag-kör-vadsomhelst/vemsomhelst-överallt-bara-jag-får-köra-bil går över? Jaja, det är härligt nu iaf. Frihet. Mmmm..

Nu; Kaffe, och internet-läsning av Midnight sun

monki & H&M





1&2: monki-jackan
3: H&M-skorna
4: H&M-väskan


ESKILSTUNA

Eskilstuna bjöd igår bjöd på lite shopping förresten.. Köpte en finfin vårjacka på monki och kilklacksskor och "tyg-väska" på H&M. Det var skönt att ta mitt huvud till trevligare platser än en teorisal.
Ni får se bilder imorgon.. eller ikväll redan kanskää!


KÖÖÖÖRKORT!!!

AHMAHFREAAAKINGGOOOOD! Herrejävlar. Jag klarade det!!? Jag gjorde verkligen det. Mmmmmm.. Jag är alldeles salig. Mmm!

Hade uppskrivning i Eskilstuna igår, och uppkörning idag klockan kvart över åtta, - höll fan i mig på att kräkas innan igår. Helt seriöst. Jag till och med undrade om mamma skulle bli arg om jag gick ut därifrån. Idag var det lite bättre, då hade jag ju ändå klarat av uppskrivningen. 50 %. Och 50 blev 100 % idag. FATTA!? Helt kopiöst sagolikt oförståeligt underbart!
Körde min första solotur på en parkering iofs, men det kändes sjukt. Sjukt härligt!

Nu tänkte jag koka kaffe och ta en ciggarett, -  och grattis prinsessan för att äntligen ha fått din man! Huhu.. Det är en turdag idag, den 24 februari 2009.

Puss och kraaam!

AND I'M OFF

Snart åker jag vänner. Back on tisdag kväll. Vi hörs då. Puss och kram


MIDNIGHT SUN - EDWARDS VERSION AV TWILIGHT



Okej!? Det var inte alls vad jag trodde Midnight sun skulle handla om, MEN är jag besviken? NO! Fan vad underbart.
Dock är jag ju fortfarande lika (sorgligt) heartbroken för att Edward-Bella-bokserien nu definitivt är slut. Brr.. Fan.

Men här på sidan kan ni lääsa den officiella början av boken, ENJOY (det ska jag): http://stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf

later /e.

BAM BAM

Gash vilket snöoväder det var igår. Snön och blåsten kändes som knytnäveslag i ansiktet.  - men att jag valde att gå ut igår får jag ju skylla mig själv för, röksug röksug röksug. Men det var en mysig filmkväll igår, inne i värmen, Tittade på seven pounds med Will Smith. Den var bra, Will var bra och jag grinade. Sedan kollade jag och Petra på hot chick, som jag sett ungefär trehundra gånger, men det är lite halvunderhållande sådär. 

Ikväll reser jag igen, nu inte med tåg dock utan med bil upp till Katrineholm. - Jag ber varannan minut till någon högre jäkla kraft att jag ska klara uppskrivning+uppkörning. Baaaah, snälla. Tänk i sommar? Road trip. Åka-utan-mål. Lyssna på äckligt tinnitus-hög musik. mmm, jag läntar något kopiöst.

Nu har jag varit ute och gått med Opus, och nu tänkte jag finlira lite GH och dricka kaffe. See you when I see you. Kram




LÖRDAG ÄR DET IDAG

Hmmph.. Boken är slut. Serien är slut. Baah, vad fruktansvärt sorgligt.

Gårkvällen var precis så bra som dagar alltid är med Petra.. Godis, Tiger lou/Twilight Soundtrack och vin. Mm, det är fan i mig finkultur!
Ikväll tror jag det blir filmtittande, känner för en skräckfilm. Hmm, we'll see wont we?
Nu ska jag dricka kaffe, har lite abstinens, - det blir första koppen sen i förrgår. Och det ska bli gott. Om jag bara kunde för en gångs skull låta bli att göra för starkt. Suck - jag är kaffestyrkans mästare.

Vi hörs sen hunbuns, puss

Dålig mobilbild från hos mormor och morfar - på min favoritklädsel under vistelsen, gamla tröjan från Weekday, uggs, gamla glans-jeans(?) och min päls.


Bilder från igårkväll




I'M HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOME

OH yes I am! Och det känns så jävla skööönt! Även om jag åker tillbaks redan på söndag. Och då mina vänner; då är det allvar. Och shit vad jag är nervös.
Hade halkan idag på morgonen, vilket var nervöst till en början men sen sjukt kul! Slirade och sladdade som en idiot, - snurrade helt okontrollerat fyra varv och hamnade helt av vägen! MAHA - det var kul!

Snart kommer Pettsoni flamsoni - med vin och glada miner ska vi spendera den här fredagskvällen.

ÖHJ, förresten: jag satt bakom självaste Jan Johansen på tågresan hem! Haha, det var väl häftigt!?

Vi hörs sen eller imorgon loverbirds, puss och kram

Janne-boy


NU ÅKER JAG SNART

Insuper den sista Limmaredsluften på en vecka. - Eller ja, i alla fall tills fredag. Väskan är strax helt packad, jag är snart klar och snart skjutsar pappa mig till tåget. Tillsammans med färskladdad ipod och Breaking Dawn blir resan förhoppningsvis mycket bra.

Kan ju berätta lite vad jag fick igår förresten; en parfym - Be Givenchy av givenchy, doftljus från DAY och pengar. Mmm.. Så var det med det. Nu ska jag packa färdigt. Tar nog inte med mig datorn den här gången, så hörs på fredag!
puss och kram


FÄRDIG

Nu är kalaset slut. Äntligen, - blev aldrig på kalas-humör.
Nu fylls min hjärna med Rob Pattinson, - min drog.

- Let me sign
- I'll be your lover too
- Never think

Nu ska jag röka, sen gå och lägga mig, åker ju imorgon. Puss

MEN NU ÄR JAG KLAR OCH NU KOMMER FOLKET VILKEN MINUT SOM HELST

Nu får det bli som det blir:) Jag blir ju nitton, nu måste jag bli på humör!


SNART

Sitter vid mammas dator och lyssnar på hennes nya frälsning; Py Bäckman. Just nu sjunger hon Hallelujah.
Snart kommer folket. Och jag känner inte för kalas. Vet inte varför. Men jag gör inte det. Inte alls. Är iordninggjord, mamma har grejat hela dagen, och sen.. Nej. - Jag vill ligga osminkad i soffan under en filt och äta chips. Jag är otacksam. Fy på mig. Fy fy fy.
Nu måste jag gå.. kram

NUDLAR

Väntar på att mina nudlar ska bli klara, tre-minuters-måltider är de bästa! mmm..

Ikväll blir det förtidsfödelsedag med släkten klockan fem, ska käka mammas godaste potatisklyftor, kött och bästa lohmanders bearnaisås. Farmor kirrar tårtorna - nattatårta och maräng. Det blir bra!

Nu kokar det ute i köket, hörs sen, puss och kram


00.06

Nu går jag och lägger mig, godnatt pärlor.


JAG LOCKADE MITT HÅR

Oh yes I did.


MYSKVÄLL

Sure thing! Ikväll är det tv, soffa, nudlar och godis som gäller. Skippar melodifestivalen och kollar på mr Jim Carrey i Bruce den allsmäktige istället. Pallar inte exakt samma artister som varenda annat år, som sjunger exakt samma låtar som alla andra år, och pallar inte att alla låter likadant. Sen orkar jag verkligen inte se 54-åriga Amy Diamond heller, - vet inte om hon är med idag, men jag vill inte chansa..

Bunkrat upp: (minus nudlarna som jag alldeles strax ska tillaga!)





Goodbye

FUNDERAR

Sitter vid min mors dator och klickar mig igenom vad känns som varenda nätshoppingsajt på internet.. Puh. Funderar på om jag ska beställa hem dom übersnygga H&M-skorna. Med dom tillsammans med blekta slitna jeans och min gröna sköna skulle det bli sjukt läckert! Som tidig födelsedagspresent kanske? Fyller ju faktiskt år på tisdag! Vavaviiva! 19 here I come.

Får se, får se.


LÖRDAG OCH ALLA HJÄRTANS DAG

God dag, god dag på er!
Idag är det alla hjärtans dag. Hmm, och? Ingenting. Det är bara en vanlig jäkla lördag. Känns som om man verkligen älskar varandra behöver man inte en heldag att visa det på. Det gör man ju isåfall varje annan dag. Shit, jävla försäljningsknep.

Tänkte innan jag går ner till ICA och köper lördags-singel-mys-godis och stor cola, att jag skulle visa er några av bilderna som jag tog över vättern från Braehus igår. Det var sjukt sjukt sjukt vackert.

Hörs later:*





UH UH UH

Ett till innan läggdags, - just to let you guys know; nu ska jag läsa Breaking Dawn och fantisera om denhära:






:*


NU: Godnatt

NU ÄR JAG HEMMA!

Nu är jag hemma, - Äntligen! Men åker ju tillbaka på måndag igen.. hmmph. Men det är värt det - hoppas jag.

Suttit med Petra hela kvällen tillsammans med stora glas rödvin. - Så bilder från den vackra vyn över vättern kommer imorgon.

Godnatt:*


KVÄLL

Sitter och funderar på om allt är värt det..? Om att ta körkort får vara så här jobbigt? Är helt död. Verkligen. Min hjärna är en seg massa och mina ögon kan knappt hålla sig uppe. Seriöst, - tre kvällar med teorikurs från fyra till sju är stört.
Men jag antar att det är det. Värt det, alltså. Snart sitter jag där med körkort(jo jag ska fan klara skiten) och kan köra HUR jag vill. Mmmmmm..
Sen kan jag ju breaka med boken, min bästa vän under den här veckan. Älskade Breaking dawn.

Förresten; Tittade på Jerry springer show igår, - och GUD vilka jävla idioter. - En tjej rakade av sig håret och tog på sig en skjorta för att försöka få tillbaka sin kille som blev bög två år efter dom blev tillsammans, när han kom ut på "scenen" och såg henne sa han: You shouldn't have done that ju stupid freak, you look like Lurge.
En annan kille försökte få tillbaka sin tjej genom att ta ut sitt glasöga(!) och springa runt och kasta det på scenen. Shit. Varför? Och en annan la sig i en glasbur med kroppen insmetad i ost medan råttor klättrade runt på honom! Ja fy fan säger jag. Vilka jääävla idioter.

Nu ska jag käka haloumi, läsa och sedan titta på någon deckarserie med mormor, morfar och meine mutter.
Ha det bra lovers:*


Moi just nu


Och mitt freaky eye



Och Lurch

KATRINEHOLM

Nu sitter jag här på femte våningen mitt i Katrineholm hos mormor och morfar. Har kirrat internet, snart läst ut min bok och suttit på trafikskolan från åtta till sju igår och idag - med minus från två timmars körning och lunch varje dag. Bah.. Död. Men jag ska fan i mig ha det där körkortet.

Så, min bok är snart slut! Hallå eller.. Jag har seperationsångest. Sorligt nog. Men kommer det en bok till tro? Midninght sun. Maybe so. Jag hoppas i alla fall.. Jag hoppas så mycket att jag nästan kissar på mig.

Nu är det knappt två veckor kvar, minus måndag som jag åker upp på, maha, och sen får jag flytta hem. Helgen blir fri dock, hemfärd på fredag, - back on monday. Det är sjuk hårdkörning och min hjärna känns som en död sill just nu.
Ska käka ostbågar och dricka krusbärs-dricka resten av kvällen, och självklart: Breaking dawn.

Hoppas ni mår BRA. puss och kram

ETT TILL INNAN AVFÄRD

Sitter och väntar på att min kära mor ska bli klar, jag själv sitter redan i min pälsjacka och är ready to go.
Medan hon springer runt, njuter jag av bilder. På vem? Ja men vem tror ni..? Suck.

Jag vill ha en kille med den här stilen...


och hans (Mr Robert Pattinsons) ansikte. Thank you so much.


Hejdå:*

SNART ÅKER VI

Sitter och väntar på att mina naglar ska torka, ska börja packa (är alltid ute last minute..) och sen kör jag(!) i snön(!) 30 mil. Spännande.

Har inte tid att sitta här nu, ska röka, göra mig klar och försöka hinna med en kopp kaffe. Hörs antingen ikväll eller imorgon (tror jag).
Ha en finfin söndag guys. puss

vädret just nu

ME AND PETRA

Yes, vin och Twilight, kan det bli bättre? Ja, med en Petra som är lika besatt. Så kvällen var fulländad. Mmmm..
Bra avslut på min sista tid här i Limmared, - åtminstone på en vecka. Shit, drar till mormor och morfar imorgon, körkortsintensivkurs. Bah, jag är nervös. Och det är både för körning och för att vara borta så länge. Men det är skönt, snart kan jag sitta i en bil och lyssna på sjukt hög musik och köra precis vart fan jag vill. Åh, längtan är extrem.

Tänkte lägga mig och läsa Breaking dawn nu, kanske skulle fixa lite äggtoddy också, det kunde vara gott. Mm, det tror jag att jag ska göra. Det är ju lördag. - Äh, vem lurar jag? Även om det varit tisdag skulle jag gjort det. Jag måste skärpa mig. Annars kommer balkänningen sitta "finfint" på kroppen till balen - Sprucken. Hmm.. Det får bli löpning i nästa månad. (Och även nu, vem lurar jag!? Jag är lat.)

Anyhow, hörs imorgon darlings. Puss


KVÄLL

Det är mörkt ute och klockan är sex. Deppigt.
Men nej nu ska jag fan inte klaga, det är lov, det blåser friska vindar, - körkortet ska snart vara kirrat och det är inte mer än lördag idag, och jag ska gotta mig med vin. Skit i om det är mörkt, kallt och jävligt. Shit, orka att jag är en sådan jäkla pessimist. Nej fan.

Nu lyssnar jag på Kings of leon och Muse, och NJUTER!











..

Undrar om det är hälsosamt att längta till sommaren så som jag gör. Troligen inte. Bort slask. Bort snö. Bort regn. Bort kyla. Bort grå färg. Bort bort bort.

Ligger och läser Breaking dawn, jag går till mitt happy place på så vis. - Där är det ingen svensk vinter. 


johner.se

11.51

Nu är snart klockan tolv igen. Godmorgon på er.
Har precis tagit en dusch, nu blir det frukost, sen knarkning av Eclipse. Ahmm, jag älskar lediga dagar.
puss


23.43

Snart är klockan tolv. Konstaterande.

Kom av någon konstig anledning in på Bobbys blogg, ni vet? Hårbobby? Anyhow så undrar jag, visst killen kan säkert kirra snygga frisyrer, MEN måste han se ut som om har bajs i munnen och precis skurit lök? Orka hans eviga jag-är-en-fjortis - pose. Nej, jag orkar inte den. Cut it off.




TÄNK ATT JAG HAR VARIT

Förresten, tänk att jag har varit så här blond för mindre än ett år sen...
(fint också att mitt vänstra ögonbryn var paj på den tiden.)
(... och att jag hade bajsbrunt ansikte.)


GÖTEBORG!

Hemma från en dag i fina Göteborg, - en väldigt trevlig dag.
Stannade först i vasastan och kollade på balkänningar (found: noll), drog till avenyn och åt sjukt god färsk pasta med tomat- och fetasostsås och sen till kompassen och godis-shopping (både riktigt och i annan form - typ Breaking Dawn!!)
Drogade hjärnorna med Muse, Kings of leon och Marilyn Manson på vägen hem. Mycket bra.

Nu sitter jag nerkurad i soffan med fet godispåse, boken (breaking dawn), mamma och Lets dance/Skavlan, och älskar i hela kroppen att det inte är skola på måndag.

hörs 2morrow. puss
 

NYVAKEN

Åh vad jag älskar sovmorgnar..
Ska käka rostade mackor med skinka och ost i min mjukisuiform, gå ut i snön med Opus och sedan ta tjej-riktigt lång tid på mig att göra mig iordning. Bah, så skönt.

hörs later, puss

ÄH VAD FAN

Okej, ETT till.
Måste bara ventilera; Om ni sett "bilderna" som är på facebook, - alltså annonserna i sidan på sidan, de där med dom sovande/vridande halvnakna människorna, så vill jag bara poängtera att dom gör mig sjukt obeväm. Känns som om jag gömmer mig i taket och kastar förbannelser över de sovande så att dom ligger och vrider sig och svettas mellan lakanen. Det är jävligt irriterande, faktiskt, speciellt att dom ligger och kravlar. Seriöst. Ligg stilla.

Nej nu, nu ska jag fan sova.

MIN OUTFIT IDAG

Sir yes Sir. Men nu ska jag sova.


TWILIGHT OBSESSION

Halva den här dagen + kvällen fram tills elva spenderades med mina freundinnen Petra och Simone, - det var först skrattfest till Twilight med min companion P som också är (super)besatt av allt som har med Twilight att göra, sen var det dags att övertyga S. Det gick bra! Och vi tittade, njöt och ryste igenom filmen. Jävla mirakel. Jag älskar den! (Antar att ni är sjuuukt trötta på att läsa det men..)

Imorgon drar vi till Göteborg och kilar runt efter balklänningar, jag Petra, Simone och le chaufför Love. Det ska bli trevligt. Men jag är så jäkla glad att jag redan hittat än. Puuh.. Vad skönt det är. - Slippa oroa mig för att tralla runt i en halvtaskigt sydd last-minute klänning, eller en rosa boll från GinaT som spricker i dragkedjan. Tack och lov..

Tar förresten en ledig dag imorgon också.. Busigt va!?

NU; Eclipse, puss och kram och god natt loverbirds

Vi:






ETT INLÄGG INNAN LÄGGDAGS

Innan läggdags och innan dusch.

Det snöar! What the fuck man (som Love hade sagt till mig, man..hmmph)! Det ska inte snöa nu, det ska vara sol, halvkallt och torrt. Uäh, orka en runda med vinter till.



DUM DUM DUM DAH-DUM

Sitter och nynnar på bröllopslåten, - dont kow why.. Undrar om jag någonsin kommer att gifta mig, om jag någon gång hittar honom. Haha, pessimistiskt nog tror jag inte det, blir nog ensamstående med ett adoptivbarn.

Nu ska jag titta på Top model, sen läsa lite, duscha och krypa till sängs. Bara två dagar kvar till lovet nu. Thank lord.
puss och kram

?

PAPPAS GAMLA JEANS

Jag klippte mig ett par sommar-shorts.



NOSTALGI/SOMMAR

Coldplay - Violet hill


Immanu el - Kosmonant


Bara två låtar i och för sig, men dem påminner mig om sommaren något enormt.

'QURAAZEY'

Crazy child I am.
Väntar på att mina naglar ska torka, medan denna långsamma process sker gör jag det här:




 


NÅGRA DAGENS

Precis hemkommen. Simone gjorde dagens goda handling och körde hem mig och Petra.


Dagens klädsel (inte endast den..)

Dagens mat


Dagens morgonutseende

Dagens låt



DET ÄR KLYSCHAN NÄR DEN ÄR VACKER OCH UTAN ATT VARA FÖRUTSÄGBAR

Om en klyscha nu kan vara en klyscha utan att vara förutsägbar? Well, skit samma.. Kan låta cheesy i vissa fall men när sådana här meningar står skrivna i Twilight-seriens böcker blir dom finare än den som skapat orden någonsin kunnat tro.

Edward C. Eclipse kap. 4
I'll be back so soon you won't have time to miss me. Look after my heart - I've left it with you.


Nu blir det ciggarett, Twilight, tandborstning och sedan Eclipse. puss och godnatt

I'M SORRY ABOUT THIS GUYS, BUT I WAS ONLY YOUNG

Okej, ni har redan fått ett pinsamt inlägg från min förra blogg (hör och häpna:) fuckyou.bloggspace.se för ett tag sen..
Och nu så här när det snart nalkas födelsedag (17 februari!!) tänkte jag slänga in ett till. Ett som jag skrev precis innan jag fyllde arton, pinsamt nog, för att jag tror jag ville uttrycka min glädje för detta viktiga occasion som att bli myndig faktiskt var!
Här har ni det:

(...) så har jag aldrig resonerat förr, men det känns som jag är mogen för sådana beslut nu. jag är snart ARTON ju! Det är då jag tänker resa mig upp från kvällsmten, släpa fram min stol till spisen, under fläkten, och tända en cigg. Sen när mamma blir skitsur ska jag bara titta på henne, och fimpa på golvet.
Jag ska backpacka också, dra till Jerusalem och göra en pilgrimsresa till Mekka. Jag ska aldrig tvätta mitt hår eller byta kläder under tiden. Men jag ska ändå se så jävla härlig ut att jag blir omskriven i varenda förbannad tidning vägen, på ett eller annat sätt.
Jag ska åka i min gamla skrotiga folkvagnsbuss med blommor på, röka hasch och spela alldeles för hög housemusik.


På resan ska jag träffa min blivande man som är en kamelförsäljare i öknen, som jag först äcklas av, men som vinner mitt hjärta genom att steka ägg på en sten. Han och jag ska rida på hans fula kameler och dricka tonvis med vodka. Men jag ska senare komma på att jag egentligen inte alls vill leva i en sandlåda resten av mitt liv, och resa vidare.

Jag ska rulla egna cigg av jord, hasch och använt toapapper och sälja för dyra slantar så att jag har råd att ta bussen sista vägen till Jerusalem, eftersom min buss kapades av terrorister som ropade något om att köra rakt in i twin-tälten en bit bort. Och ja, Mekka glömdes liksom bort, jag var ändå inte så jävla hajpad på att trängas bland massa skäggiga typer runt en sten. Så jerusalem skulle vara mitt  nya slutstopp, mitt mål.

Mamma skulle naturligtvis skicka massa brev, men eftersom jag är över arton, använder jag dom istället som tamponger.

Och sedan skulle jag sitta i jerusalem, röka och lära mig israeliska. Så blir jag näste jesus, gör en helt ny, skittuff bibel med snuskskämt och liknelser med bajs och kiss. för att jag är så MOGEN!


IM FUCKIN 18 SOON.. peace..


NYA LÄSARE TROR JAG ATT JAG HAR EMMA ATT TACKA FÖR!

anyhow.. nu tar jag en kopp kaffe.


12DECEMBER

Jag saknar Tildas artonårsfest idag. Det var sjukt coolt att vara 40tals-kvinna.. Sjukt coolt.

Photoscape-fixade :*


MIN PAPPA LÄMNAR MIG I SVERIGE

Han lämnar mig bland kalla snöflingor, frost och is och tar med min bror till Rom. På söndag. Antar att det är hans tur i vilket fall nu, eftersom jag fick åka till Milano, men come ooon, jag vill också se alla ancient byggnader. Rom, baah..
Min avundsjuka visar sig only här, mitt andningshål.

Men jag är fortfarande glad för matten så. Lever på det medan dom frodas i Italien.


AHMAAAHFREAKINGGOOOOD!

Jag klarade det! Herregud, jag klarade det. Har inte varit så kopiöst nervös inför ett prov på sjuuukt länge. Men nu är det över, det är över och jag klarade det. Puss på det! Nej, hångelfest på det!

Idag blir det ingen matte, bara psykologi vilket känns helt okej att plugga eftersom det inte involverar alla symtom jag utvecklar när jag pluggar matte. Thank God.
Sitter i skolan och är nöjd, hoppas ni mår lika bra som jag i denna stund. Puss

CRAVINGS-BEFORE-BEDTIME





1.Skor från Topshop
2. Tröja från Gina
3. Klänning från Acne
4. Pengar från överallt annat än min plånbok

MATTEPROV

Har matteprov imorgon. Och jag kan kräkas åt det. Verkligen. Jag pluggar matte som en psykstörd, - sur och grinig, börjar måla konstiga saker istället för att göra talen, blir sur, får ont i magen, går och klunkar vatten, sjunger barnvisor, pillar bort hud från min tumme.. JAG HATAR MATTE!
Sjukt fruktansvärt onödigt! bahhhs.. Och ingen ska påstå att det är hjärngymnastik! Fan heller.. Får så förbannat mycket mer träning när jag sitter och analyserar varför vissa människor faller för grupptryck och andra inte, eller varför Storbrittannien var fegisar när det gällde Palestina.. Åhh.. Döda mig fort (//dramaqueen)



HMMPH

Försöker stilla mitt sug efter ännu en titt på Twilight med kaffe och läsande av Eclipse. Det funkar inte. Inte alls, det blir bara jobbigare av att läsa hans överjordiskt fina repliker i boken, och veta att mr Edward finns att skåda i egen hög person i Twilight. Fuck fuck fuck. Jag måste göra något åt mitt liv.

Hoppas ni är mindre besatta (i något) än jag.

BAAAH..

VÄDER

Just to let you know några av mina favoritväder.
Okej, jag har tre;
1. På vintern i skymningen, när det är fem minus, blå himmel (helt molnfritt) med pastellfärger i horisonten, ingen blåst. Jag med tjocka vantar, halsduk, mössa och vinterjacka i sällskap med Opus.
2. Sommarkvällar, när det är brinnande rött och orange på himlen, varmt och torrt, jag i shorts, hood tillsammans med en ciggarett och ett glas vin.
3. Sommarregn/åskväder, när det är varmt som i en bastu, och det ljumna regnet öser ner, ackompanjerad av åskmullret och ljussatt av blixten, jag under ett parasoll på en brygga i Månstad med ett litet glas kahlua insvept i en tröja helt våt av regnet, utan att frysa.

Jag älskar verkligen känslan jag får när jag är i symbios med vädret.

RELEASEFESTEN

Hemma från en måndag, extrem lycka.
Tänkte let you in on the action från i lördags, eller ja, - hur det var mer, ingen direkt action att berätta om.
Det var ett lokalband som släppte sin skiva, skitduktiga var dom och jag drack god öl. Trevligt sällskap, dock åkte min frände Pettson hem tidigare på grund av kopiös trötthet. Jag satt kvar och filura med Emma och Daniel. Trevligt var det, bara det att jag kände som fan för att festa när allt var slut.. UÄH, det är i sådana stunder jag hatar att bo i Tranemo kommun.

Ni får se lite bilder, nu ska jag börja läsa Eclipse - den tredje boken i Twilight-serien! (Graaahhmmm.. Bara EN bok kvar sen!)











SKOLAN

Tog en datorfri dag igår, ägnade verkligen varenda jävla sekund åt New moon.. Och det får jag ju sota för nu, den är slut. BAAH.

Skriver om das lördag sen, och visar bilder, men den var skitbra.
puss

RSS 2.0