SOMMARLUKT

Satt precis på trappan i shorts(!), barfota(!), med en handduk över mitt nyduschade hår och tog en ciggarett. Och vet ni vad? För första gången i år, luktade det sommar.

Imorgon är det juni, och om 12 (strax 11) dagar tar jag studenten..

BESLUTSÅNGEST

Jag vill ha skor. Låga eller höga. Både och helst. Nu. Eller sen. Borde jag? Eller är det lika dumt som att slicka på en iskall lycktstolpe? Ja jag vet då fan inte. Suck. 
Är mighty sugen på ett par höga til studenten istället för mina balskor, och då tänker jag på dom som jag velat ha i ages men som jag aldrig tidigare hittat, men som jag hittat NU. För, för mycket pengar och så har Tilda precis köpt sådana. 
Men jag är så jäkla sugen. Damn. 
Och så vill jag ha ett par sandaler.. 

Life's not easy when it gets you choises. 
Men visst är dom snygga!?



INATT ÄR DET DAGS FÖR NEW MOON TRAILER

Då släpps den! Det är fint det..
Blir youtube inatt, direkt efter den visats på MTV Movie Awards.

Nu blir det däremot chips, godis och Yes man. Fin söndag på er.


SOL

Det är sol ute, jag är trött (läs=halvbakis), försöker-bli-brun-degar ute på en handduk och läser Breaking dawn (igen).
Ska ner till ICA och köpa cola nu. Vi ses snart. Puss



BUT YOU DON'T REALLY CARE FOR MUSIC DO YA

Sitter hemma hos Tilda på en filt i trädgården och lyssnar till hennes systers amazing gitarrspel, hallelujah, lars winnerbäck, kent och massa annat orgasmartat för öronen. 

Sitt fint och ta det lugnt ikväll. Puss

ETT TILL DÅ VA

Om Twilight, eller ja, New moon.
Om ni läst böckerna, vet ni vad detta är för kolossalt underbar scen, hoppas den är lika bra på filmen. Det ser onekligen så ut..


NEW MOON TRAILER 31 MAJ

bild från New moon, Italien

WHÄM! På söndag är det dags. New moon trailern släpps på MTV movie awards!
Jag tänker kolla på den online då va! Men Gawd som jag längtar tills den har riktig premiär i höst.. Mmmhmm..

Klar med  allt utom matten (uäh) och svenskadebatten nu. Så enormt skönt, skickade in min sista analys för en stund sen, och jag har nog inte riktigt förstått hur skönt det känns. Men nästan..
Sen är det bara allt roligt kvar. Nästa vecka är förhoppningsvis helt läxfri, och sen är det studentveckan. Det är väl ändå galet va!? Johorå. Det är det. Kan inte riktigt förstå det heller.
Jobbig grej är dock att jag inte har en aning om hur jag ska ha håret på balen, är jäkligt sugen på uppsatt nu faktiskt, och eftersom jag hela tiden varit säker på att jag ska ha det nersläppt och lockigt så har jag inte bläddrat mellan några uppsättningar. Dont know, dont know.
Sen funderar jag på ett par nya studentskor också, tänkt ha samma på bal och student, men vet inte.. får se.

Här har ni min studentvecka förresten:
måndag - vanlig dag
tisdag - BAL
onsdag - klassaktiviteter på eftermiddagen
torsdag - STUDENT!

Har jag sagt att vi nog med största säkerhet åker i en r8  till balen? Hähä, brum brum..

SKOLAN

Sitter i skolan, och har precis ordbajsat mig igenom sista presentationen i trean! I hela mitt liv kanske!? Åtminstone i samhäll.. WIHO!

Hörs sen. Puss


Om AIDS var redovisningen serrni..



FRENCH AIDS CAMPAIGN



NO NO

NU är det femton dagar kvar till studenten! Inte igår.

Min hjärna är överfylld av plugg. Men snart är det över! Den här veckan, sen en debatt nästa, sen INGA mer läxor! PUSS på det!


15 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN

Och 13 kvar till balen.

God natt med er

I'M OFF

Nu drar jag till PF på fika.
Vi ses, puss


KVÄLLEN IGÅR HOS LOVE

Som jag skrev då, så var jag, PF, tilda, alma, madde hos love igår för att busa, dricka, skratta ungefär. Det var trevligt, men det blåste enorm storm och var kopiöst svårt att göra pranks på natten - tror jag har ett massivt blåmärke på rumpan.. Hmph.

Kommer en massa bilder nu, några på crazy Madde, några på PF och Love som leker Titanic i Gudrun 2-stormen, några på mig i utsuddad fint format (samma gäller PF), och så några gruppbilder och några hoppbilder. Och massa mer.



















LÖSHÅRET

Satte ju i mitt löshår igår, och jävlar vilken tur jag hade=nästan exakt samma färg på löshåret som på mitt eget, ingen toning/färgning behövdes. Mighty skönt!
Det gick fort, smärtfritt och resultadet blev bra tycker jag. Är himlans nöjd, men också ovan, går runt som en liten pillrig 5-åring som leker med håret hela tiden.


TINGSHOLMSBALEN

Hejhejhej!

Nu kommer bildbomb.
Först från balen i Ulricehamn, -  var väldigt sugen på att se Emmas spejsade klänning. Den var skitcool, och väldigt speciell, vilket jag tycker är jäkligt kul. Så den gillar vi. 

Tog inte så många kort på grund av min störande låga längd. Vet inte hur många kort jag tog på bara huvuden, eller på en maffig rygg framför mig. Idiotiskt.

Tog bara på några välkända ansiktens klänningar i början.. Sen tröttnade jag och gick därifrån like a hobbit.








Cool va? Tycker jag.

PRANK AT LOVEMACHINE

Sitter hos Love, jag, alma, petra, tilda, madde och mr Lovemachine då.
Löshår= BRA!
Bilder från bal+bättre löshårsbilder+prankafton imorgon!
PUSS

Just nu



PAUS

Det är vad min hjärna behöver just nu. En paus. En paus från allt. Konstigt att säga så, men faktiskt. Tar med mig PF på axeln och åker ner till Rom och strosar runt på gatorna i jeansshorts, barfota och i ett tunnt linne, tar en kopp kaffe på ett litet fik och pratar om banala saker som vad vi ska måla naglarna i för färg på kvällen, eller vad för sorts dricka vi ska ha till jordgubbarna dagen efter.

Jag har dock tagit en liten paus nu, dels har PF varit här, och sen är jag faktiskt klar med engelskan, både inlämningen och presentationen. Och nu försöker jag njuta. Ska snart konsumera en kopp kaffe, och två ciggaretter.

I helgen, när helvetesveckan är över, är det målning-crazy-fest med massa konstnärer och pretto som fan, och jag, PF och Tilda ska dit. Gillar det som fan!
Sen är det brännbollscup i månstad helgen efter, förbannat roligt det också. Och sen är det studentvecka. Behöver jag ens beskriva hur jag längtar? Näh, tror inte det..

- Nu är det 17 dagar kvar till studenten, och imorgon(!) hårförlängning. Längtar efter svallet.




thecobrasnake

ÅÅH

Din sko i höst. Helt underbara faktiskt.


18 DAGAR-S 1 DAG-HF

Tänkte ha nedräkning till både studenten och min hårförlänging.. - Lever i stunden do I?
Så, 18 dagar kvar till studenten. Och bara imorgon, alltså 1 dag kvar till hårförlängningen.

Night

VILL HA DEN DÄR JACKAN

Jag vet att det är hyper över den här jackan, och att jag förmodligen inte kommer passa i den (så som Emma gör) men jag vill ha den!! Maaan, vad snygg den är.


Idag har jag varit halvt som halvt produktiv, och alldeles strax skrivit klart min engelskaessä. Det är riktigt skittråkigt, och inte blir det bättre i helvetesveckan som kommer; tre muntliga redovisningar, tre inlämningar. Mysigt.
Men sen är det över. Åh. Eller ja, 11 juni är det verkligen över. Men efter nästa vecka är det bara en rolig debatt på svenskan, och sen är det klart. Och då är det temaonsdagen, prancs mot NV och massa god dricka på vardagarna som gäller. Hö hö. Jag längtar så jag nästan kissar ner mig.

Ha en god natt loves. Puss

SÖNDAG

Dödstrött och det är söndag. Min bror är ute och tränar, medan jag sitter här, och varken pluggar eller ligger ute och solar. Kul.

Ses.

I'M NOOOO SUPERMAN

Scrubs-soundtracken sitter superfastklistrad i min skalle och jag kan inte sluta nynna. Men tur att det är scrubs och inte typ vita lögner, eller något annat trashigt och halväckligt..

Skulle innan jag tar en kvällscigg, egentligen bara tala om att på mtf TISDAG får jag mitt löshår isatt!! WHÄÄÄM! Det ska bli väldigt enormt spännande. Och vet ni vad jag längtar till mest? Att kunna lägga håret över axeln och titta på "mina" toppar utan att få nackspärr.. Konstigt kanske, men alltid velat kunna göra det. hmm..

hej



signe





NY DESIGN JA

Jaha, och så länge höll min trying to be somrig-design. Hmm.. Pallade den inte. Inte alls snygg. Jaja, skit samma. Nu är den bytt. Få se hur länge den här håller.

Varit i månstad nästan hela dagen, eldat en miljon brädor och lagt golv + isolering. Jag har gjort mitt nu känner jag.. Och nu får det se till att bli klart. Saknar att sitta på uteplatsen och dricka vin i kvällssolen, och i sommar vore det mysigt om det inte låg brädor, jord, presenning och isolering där, som nu.

Ikväll var jag och PF i hofsnäs och satt på en brygga i storm och drack kaffe. Det var fint.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men först blir det bakpotatis och skinkröra. Världens bästa jag är hungrig som ett as- men blir mätt-måltid. Är dock kopiöst sugen på vin. PF hör av dig så nallar vi av pappa. Tror det är OK faktiskt..

Ha en megafin lördag! Puss

THIS IS WHAT I WORE AT THE BIRTHDAYPARTAY

Nu sitter jag här med en kopp varm choklad, söndriga strumbyxor och en lös tofs - det är mer livat på ett 13årskalas än vad man kan tro..
Godnatt med er raringar



klippte sönder min fina mysiga monki-tröja dagen till ära. Jag gillare..







NEW MOON, IT'S A NEW MOOOON

Jag vet att jag har en fjortisJohanPalmgalning-attityd kring allt som har med Twilight att göra. Men jag är kär. På riktigt. Typ. Hittade precis (vet inte varför jag inte gjort det innan!?) mighty bra twi-blogg här med bilder från new moon, och på Rob. God daaamn.


ni som läst böckerna, vet vad detta är för scener.


aaaow, komsi komsi..




 

NU DRAR JAG!

På kalas! Vi ses!




EFTER-DUSCH-HUMÖRET

Vet ni? Bland de bästa humören jag är på, är precis efter jag har duschat. Det kan vara släpigt och tråkigt som fasen att masa sig IN i duschen, men sen, genomvarm och mjuk kommer man ut och mår helt great. Så är det för mig i alla fall, och just nu faktiskt. Sitter i morgonrock med ljummet hår och kaffekokaren puttrande i köket. Det är fint det.

Snart drar jag iväg, tänkte gå faktiskt, till min sötungekusin Ninni på 13årskalas. Börjar bli lite småhungrig, och då är det fan i mig uuuunderbart att få både varmrätt och efterrätt hos nån annan. Och min faster är mästerkocken för den delen också. Bra va?
Ha en fin fredag you'll, Puss

GRILLNING

Åt mighty gott lamm och potatisgratäng med kärlek på burk a.k.a. Lohmanders bearnaiesås! Mm mm mmmh!
Funderar på om jag ska åka med pappa och bror för att titta på fotboll. Men näh, tror inte det..
Hoppas ni har en fin torsdag alla!







ONSDAGEFTERMIDDAG+KVÄLL

Jag och PG firade NV-ägning och långhelg med GinTonic, chips och cigg, flera timmar i kvällssolen.
Och Jag firade att jag fått mitt löshår igår också! (Skööönt)










Gjorde klart min pain in the ass psykologianalys igår också, EN sak att att ta bort från listan.


VI ÄÄÄÄGDE NV!

Det gjorde vi så det ven om det!
Vi spelade NV. Och se så fina vi var:

hela klassen, minus några stycken.

igen

robin b, mirand, benjamin och mirza var nördar dom med.


Madde var klockren med cykelhjälm och star wars tröja! haha!


Vi lurade in i NVs klassrum och satt där och väntade när riktiga NV kom in.




Jag är blek som ett jävla pappersark på varje bild, men kul dag var det, VÄLDIGT KUL!





OFFICIELL NEW MOON-POSTER

Maaaaaaan. Vad jag längtar. 

Natti



SNYGGASTE

Snyggaste jag vet på killar just nu är uppkavlade jeansshortor. Vet inte varför, men det tänder något inom mig. Så darn snyggt.

Nu återgår jag till pluggandet. Vi ses.

SNART FÅR JAG RÖSTA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV

På riktigt. I EU-parlament-valet. 5(?) juni är det dags. YEEÄH!


SKUUULA

Hemkommen från skolan för en liten stund sen, och vägrar att ens titta på böckerna. Faktiskt. Jag vill inte plugga ens lite.
NV snodde vårt spex, roligt för dom, roligare för oss... Ni vår veta mer när det inträffar. Nu ska jag gå och röka under fläkten och tänka onda tankar.

Ikväll ska jag köra mamma till Borås, och sen är jag och min filur till bror själva hemma, vilket betyder att JAG är ensam hemma. Max lär sitta hela nätterna och växa i bredd framför sin dator. Och dagarna..
puss

GRATTIIIIIIIIIS!!!

WHÄM! Fan, amaazing, EMMA!



FÖR BRA..

Bokade spraytanning idag, löshåret är på väg och allt annat är fixat också. Nu ska bara allt gå åt helvete och sen är det slut! WIHO!



oldie




OJOJOJ SÅ ROLIGT JAG HAR

Jag behöver en hobby.







.. Eller så kan jag ju bara plugga istället....





MIN DRÖM

Sitter och lyssnar på den här och sjunger för fulla läktare (verkar jag tro åtminstone..)

Min dröm inatt måste jag berätta om, den var helt crazy, och konstigt nog har jag inte berättat den för hela min klass idag.. hmm, inte likt mig.

Det här är ungefär vad jag minns..
Jag var en marmeladbit med ångest för en man med långt gult skägg med matbitar i. Och sen plötsligt blev jag en liten tolvårig flicka med stor näsa och tre vårtor på vardera king och ett långt kittlande hårstrå på pannan vajandes i vinden på det skepp som jag plötsligt stod på. Där blev jag uppvaktad av en sjöjungru med en kvinnorkropp och Brad Pitts ansikte (jag vet, det kunde väl åtminstone ha varit Robert Pattinsons fejja!?) som jag rådissade genom att (nu är marmeladen tillbaka igen) kasta en klick hallonmarmelad mitt in i hjärtat(!) på honom. Han avled. Direkt.
Sen hoppade jag in till en lång korridor, med en miljon skyhöga dörrar och längst ner i korridoren en liten liten dvärg med för små(!) kläder och en rosa hatt. Han växte och blev en gubbe som ropade efter mig, jag fick våldtäktsmisstankar (om jag vid det tillfället fortfarande var flickan med vårtorna framgår inte..) och jag börjar springa och gestikulera sådär pinsamt som man gör i drömmar - i slow motion.
Sen vaknade jag, eller slutade drömma, vet inte vilket, men mer minns jag inte.


Nu finns det INGET mer jag kan fylla ut tiden med, nu måååste jag plugga. Fan.

VISSTE NI ATT..

Jag är så sjukt sugen på att leka med en liten katt?

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska rymma till en parkbänk i Vendig (ensam, eller med Opus) efter studenten?

Jag nog inte riktigt borde sitta här nu, för jag måste studera häcken av mig idag, imorgon, dagen efter det och under hela långhelgen (yeeeäh, like that's gonna happen!)?

Jag borde ut och springa/göra situps/hoppa hopprep/göra knäböj tills min kropp, och mitt psyke domnar till en liten meningslös hög på toagolvet?

Jag är blekare än en negers handflata över hela kroppen och att det inte alls är fint? Inte alls?

Jag skulle vilja vara mörkhyad och len?

Ovanstående betyder att jag har snustorra händer och fötter och lite torrt på hakan?

Jag tänker aldrig skaffa barn? Om det innebär att jag blir fast i en liten etta i en förort till Borås, med uppsvälld diarré-mage, för tight nätlinne, flötigt hår och en karl som luktar gamla chips och fiser som soundtrack till vårt sorgliga liv?

Jag nog aldrig aldrig aldrig vågar gå ut och gå ensam, inte ens med fyra rottweilar och en noshörning? (plus en slägga, ett pepparspray och en pistol?)

Jag aldrig kommer sluta ha Robert Pattinson som onaniobjekt?

Jag skulle ge en miljon kronor för en lya i gamla stan med Robert Pattinson i den? Nej, make that three millions.

Jag är sånt matvrak att jag ibland längtar till jag är ensam hemma så jag kan ta av mig byxorna och tralla runt i trosor och äta gamla rester och smörgåsar med alldeles för mycket majonäs på?



Jag är trött och jag gör allt för att inte plugga..




ALTERNATIVE MEDICINE

Hade varit fett mycket coolare om kursen varit på engelska. Men nu är den på svenska, och idag ska vi ha bodywork(?).. MAHGAWWD. Inget bra alls.
Måste kila. Vi ses. PUSS

NU SKA JAG HOPPA(?) IN I DUSCHEN

Vi ses imorgon ni små.


BLIVIT KÄR I GAMLA BILAR

Kommit in i någon oldie-fas. Bilar som är oldie alltså..
Skulle vilja ha en röd goding, antingen gammal volvo amazon, eller en fin gammal volskwagen. Den i cocacola-reklamen är ju hur fin som helst till exempel (precis i början av reklamen)
Så tar man den, sätter på hög nostalgimusik, tar med sig en korg med fika och kör ut och sätter sig vid en liten spegelblank sjö. Ååh. Så fint.




PF=PETTSONI FLAMSONI

PF var här och jag/hon (vi) gjorde sönder hennes slitna cheapmonday. Och ja det blev bra.
Ungefär så min kväll har sett ut, och nu ska jag återgå till pluggandet. (YES!) Men öhj, hittade en gammal strassring också. Den var inte vacker.
Puss på er hunbuns.




ÅÅÅH

Jag försöker verkligen plugga. Sitter i mjukisbyxor för komfortens skull, en kopp kaffe för smakens, uppsatt hår för att slippa irritaionskliet i nacken och nerdragen rullgardin för mysighetens skull. Men vet ni? Det funkar inte. Det är in fact ljusår från att funka. Jag har skrivit EN rad på psykologiuppgiften, och ungefär fyra rader på engelskaessayn. Bra va? Jävligt produktivt. 
Så nu sätter jag på mig tighta jeans, häller ut kaffet, slänger ner håret (för säkerhetskull ska jag stoppa ner det innanför kragen så det kliar riktigt jävligt) och drar upp rullgardinen. NU SKA  DET GÅÅ. 
Hörs sen, så ska jag berätta hur det gick.. Har en känsla av att jag redan vet det dock. Yääh.. SUCK. 



GLASS PÅ TORGET

Det var gott. Men nu måste jag plugga..




GLASSEN VÄNTAR, SÅ HÄR FÅR NI NÅGRA BILDER FRÅN I FREDAGS, -LONG LIVE THE SIXTIES

Place: Tildas







RÄTT LÅT VANN

Det gjorde den. Ingen satans sexistisk skit från öststaterna (eller hela Europa iofs) som tydligen var the thing det här året. Heja Norge och Norden!


FUNDERINGAR

Snart ska jag meddela fröken PF att vi ska käka glass.. Men har först lite funderingar på att klippa sönder en tröja. Ännu en tröja. Men den här gången har jag nog lite för höga tankar om mig själv..


METALMAGAZINE

håret och kläderna; mashimashi :*







NICOLERICHIE

Snygging


SÖNDAGMORGON

Började dagen med stor tallrik cornflakes ute i solen och tog en ciggarett som dessert. Sov länge, och kommer med största sannolikhet få betala för det ikväll.
Men det gör inget.

Vi hörs sen, ska göra mig iordning - glassätning om en stund. Puss

TWITWITWLIGHT

Nu blire Twilight, kids.


2DAY IS BAKISDAG

Gårkvällen var härlig som tusan med fint väder, glada människor och super-nostalgisk musik! Och lite Thomas Dileva...
Jag och Petra var pigga och satt uppe till runt fyra och lyssnade på fåglarna och rökte. Hade vi haft sex hade vi varit REAL hippies. Men nej. Det hade vi inte. Men i alla fall.. Vi var Nästan riktiga hippies. Gick upp vid tio och städade lite halvhjärtat hos tilda, sen drog vi och maxade bakismaten; fyra pizzor och två cola.. MMM vad mighty gott det va! 
Nu är jag hemma och det är annan bakismat som gäller för mig.. polarna Ben&Jerry.
Hoppas ni hade en finfinfin kväll igår. Puss









HAHAHAHHA






OVAN en liten söt mittemellan ALL JÄVLA SKIT.







Vi har vääldigt roligt! Maha.
May peace be with you..

NU ÄR JAG LJUUUUSARE!

Och jag är nästan helt säker på att jag gillar det. Vilket är darn skönt! Färgen passar mig mycket bättre. Nu är det bara löshår som ska kirras. Sen är det klarrt. Megabra.

Nu ska jag fixa kläder + smink till hippiefesten hos tilda ikväll. See you later or tomorrow. PUSS


WROOM

Kom precis hem från PF typ, snackade skit och kollade på (bästa) Criminal minds.. Det var sicko idag förresten, men skit samma..

Imorgon är det hårfärgning+klippning som gäller, men god damn vad jag längtar till hårförlängningen den 26! Mighty trött på mitt korta tjocka (och för mörka) hår. Sen är det bara spraytanningen kvar. Vilken förhoppningsvis inte får mig att varken se ut som en skit, eller som en morot. Åh gosh. Det hopps jag verkligen inte.
På tal om balen satte vi i festkommiten i skolan iordning ordningen alla paren ska komma i sina bilar till balen.. Rätt jobbigt med tanka på att det är över trettio par och man måste tänka på att alla ska få komma med sina kompisar och skit.. Annars blir det illa illa. Och Lischo (festkommiten) får skiten..
Men jag är nöjd med min placering, åker nära PF darling som åker i samma limo som maddelito och sen kommer Simone. Sist åker mister rockstar Robin Bengtsson. Alla verkar nöjda så det är bra. Och skönt.

Nu ska jag nana. Nighty
Men kanske en kvällsciggarett först.. Puss


Meeega tv jag har va? Hö hö.




WANT THIS, NEED THIS

Jeans från monki
fina grejer.


FINT VÄDER

Håller på och ta kort på min moppe som ska säljas (hör av er om nån är feeett intresserad..), men störs av fint väder, hund och bror.. Men det gör inte så mycket..





IMORGON(?) OCH ONDSDAAAG

.. Då leker vi hippies!


GODMORGON OCH GOD DAG

Från mig och från Edwarden.. Sitter och läser lite New moon nu. Finaste vampyrvärld..


SUPER CRAVINGS-RIGHT-NOW

sandaler från julia roitfeld 

&

Hultsfred


LÅNGHELG!!

FÖRRESTEN! Fick veta att vi har långhelg nästa vecka, går bara måndag-onsdag! Idag fick jag veta det! Hade jag vetat det sen länge hade jag gått och längtat som en galning och dagarna hade gått saktare än min mormor i trappor, MEN nuu! Nu kom det som en överraskning och det mina vänner, det är heelt underbart! Maha!

Nu ska jag kolla på greys (redan börjat ju..) Puss

SOLIGONSDAGKVÄLL

Mitt i veckan, (snart) mitt i maj, mitt emellan eftermiddag och natt.. Ska alldeles strax gå ut och "ciggaretta" i kvällssolen, men innan det tänkte jag säga hej och berätta att vi i klassen nog ska börja ha temaonsdagar från och med nästa vecka. Typ hippie, rockare, 50tal, eller ja, allt möjligt. Varje onsdag fram till studenten. Och det vore jäkligt kul. Sen är det ju nästan inga onsdagar kvar, så då blir ju allt så koncentrerat och skitkul.
Försöker planera massa sånna där grejer nu; bal-lekar, bal-bordsplacering, hur vi ska gå ut på studenten, musiken, flaket, festen + efterfesten, vad vi ska göra med NV sista veckan/veckorna? (SP och NV är bigtime rivals. Hö hö.) Det är kul, men det är stressigt. För lärarna verkar inte ha någon som alls koll på alla föreberedelser, känslor och tid som läggs ner i tiden före studenten. Så vi är överösta med en miljon olika saker. Har inte den blekaste om hur jag ska hinna. Eller orka. Speciellt inte med matten.. Sucksucksuck.

Men nej, jag ska vara happyhappy Ändå. För snart tar vi studenteeeen!
Böhbye


summersoonarriwe

This is good


inspirationen

KLÄNNINGEN ÄR HELT UNDERBAR

Iofs är hela sommarkollektionen finfin

http://www.day.dk/#/collections/14/56/-products-0-154

MALENA ERNMAN TILL FINAL

Istället för att plugga brukar det bli precis så här; jag kollar på något på tv jag egentligen inte alls bryr mig om, typ mitt i naturen, grannfejden eller Plus.  och i dag stirrade på aptråkiga semifinal-låtar.. Men Malena gick vidare. Och jag tycker att hennes låt var "bäst". Heja heja..

Nu borde jag läsa dom sista 40 sidorna. Men min hjärna går trögt och mina ögon känns som störtande flygplan.

Between nothing - sån stol som är på bilden vill jag ha kring mitt köksbord (i ett kök i en lägenhet som ligger i Sthlm)

Godnatt ni

PSYK(ISKT STÖRD)OLOGI-BOK

Måste läsa hundra sidor till imorgon. Och nej. Det orkar jag inte.. Men jag måste. Studenten: KOM!!
(Men det är ju iofs mindre än EN månad kvar.. Herregud)

Det är fint väder ute.


MATTEPROVET GICK SKIIIIT

Och det får väl ha gått skit då. No hanging of lips here no.

Massa bilder blir det istället. Inte på humör för att skriva något, för snart kommer Gustav och hjälper mig med matten. Så nej. Jag behöver spara mitt ordförråd (lär nog behöva upprepa en del sen förstår ni..)
Well, skinnpajen hade jag idag, och på två sista bilderna drog jag på mig jeansjackan som jag använt på tok för lite.
Puss







JAG VILL HA DEN DÄR SJALEN

Från gina. Bild Ellen Claesson


NP I MATTE

Nu ska jag dra och ha nationella prov i matte. Samma prov som tvåorna. Kul va? Inte så..

Hörs when I'm home, eller tidigare..

Solen lyser idag

AnnSofieBack chefsdesigner på Cheapmonday



VAD ÄR DINA PLANER FÖR CHEAP MONDAY?
Det kan jag inte prata om nu, jag har ju inte ens börjat. Men det har varit mycket fokus på jeans hittills och min uppgift är att skapa en starkare identitet kring allt som inte är denim.

Hela intervjun HÄR

DOM BLÅÅ!



ebbame.blogspot.com



SOMMARINSP. AHMMM.. VAD JAG GILLAR FT

Fashiontoast





MIN ANDRA BLOGG

Skapade en blogg på blogger.com häromdagen. Layoten där är snyggare. Men lägger inte in nån text, bara snygga bilder på snyggt mode och snygga människor. Så att ni vet.

- min nya blogg
Puss

ALMOST DAGENS KLÄDESPLAGG

(Det är något äckligt på spegeln..)

BALVÄSKA?

Jag gillar den.

AJ!

Satt (och sitter) här i megatshirt med blött hår och insmorda händer redo för sängen. Och så plötsligt somnar min fot. Det är ju inget konstigt i sig, jag menar det händer ju ibland. Men den här gången kände jag absolut ingenting i den.. Jag nöp åt hårt som tusan men det bara stack sådär halvmysigt som det gör i sovande fötter. men så gjorde jag en ebba - tog det ett steg för långt - och dundrade i foten  i skrivbordsbenet. Skithårt. Och då kom det en sån där obeskrivlig smärta som man inte riktigt kan sätta ord på. Det var jävligt dumt tänkte jag. Orka ha en blå fot.

Nu ska jag sova. nighty

SÖNDERKLIPPT TRÖJA - DONE. DUSCHA - STILL TO GO

Klippte sönder en av mammas gamla tshirts (med trekvartsärm) och det blev en söt liten supertunn "över"-tröja.
Nu ska jag dundra in i duchen (föreställ er, duns duns)



Godnatt smågryn

ÅÅÅÅÅH

Sitter och försöker plugga matte. Det går inte. Det går VERKLIGEN inte! Jag är så jäävla trött på skiten. Fy fan. Jag flyr landet. Sätter på mig jeansshort, vitt linne, hood och converse och sätter mig på en parkbänk i Venedig och räknar ringarna på vattnet när jag kastar sten. Jag gör det. Faktiskt. Då behöver man bara kunna plus..

SUCK.
 

AND IT'S COMING CLOOOOOSER



Hultsfreeeedsfestivalen.. JAG VILL.




FIXTRIXFIXFIXFIXFIXTRIX. FIXTRIX

Tänkte klippa sönder en gammal tisha. Just like Signe did.


SPÅRLÖST

Satt och grät till spårlöst igen. Gråter fortfarande faktiskt. Jag vet inte varför egentligen. Men det bottnar antagligen i att jag känner mig trygg hemma, och är rädd att förlora det..
Blivit blödig på sistone. Antar att alla går igenom en sån period. Say hi to mine..


IGÅRKVÄLL

Igårkväll kom Emma på besök. Mysigt. Brings back old memories.


JAG VILL TILL HULTSFRED!!

Jag är så sjuuukt sugen på det. Jag måste se Kings of leon. Jag måste.. åååh.


GOD NATT MED ER, NU BLIR DET VARM CHOKLAD. BE NICE TO YOUR FRIENDS OR HAVE THE DEVIL COME VISIT


FULLMÅNE

Jag bemästrar inte riktigt min kamera. Men i verkligheten är månen helt magnifik.


VET NI VAD JAG HATAR?

Sånt här.. För jag lyckas alltid läsa dom och göra precis som det står. Bam.

1. Your reading my comment
2. Now your saying/thinking thats a stupid fact.
4. You didnt notice that i skipped 3.
5. Your checking it now.
6. Your smiling.
7. Your still reading my comment.
8. You know all you have read is true.
10. You didn't notice that i skipped 9.
11. Your checking it now.
12. You didn't notice there are only 10 facts

BÄSTA BOTEMEDLET WHEN TIRED

Nu är jag pigg!


whäm.

Jag har skapat en ny blogg. Får se om jag sätter nån commersial här. Tänkte egentligen bara berätta det. Puss

MÅNENS STAD

Varit i månstad en stund, käkade gott lamm, potatissallad och ailoi. Himla fint.

Ikväll blir det nog inget alls som jag ska ut på.. Jag är så sjukt dålig på att spara, så jag får skylla mig själv. Har inga pengar till nånting efter all bal- och studentfix. Trist.
Men kaffe kan jag dricka, för det köper min mamma, haha.. Så det ska jag göra nu. Well well, vi ses. Puss





LÄNGTAN

Jag längtar som en galning till Arvika nu. Och allt som hör till. Det är sånt jag gör när jag pluggar; längtar till saker.
(Det blåser halv storm ute förresten..)



VOGUE SUMMER09 MODEL: DARIA WERBOWY

Åh, vad jag älskar det..









knight cat

NU ÄR DET PSYKOLOGI SOM GÄLLER

Häääärligt va!? Suck..

LÖRDAG MORGON BÖRJAR MED KOPP KAFFE

Utkast från 11.00: Sitter här med en kopp kaffe och benen i någon svåråterberättad position. SKÖNT har jag det. För det är lördag, och solen skiner, och jag mår mysigt.. Ja, mysigt mår jag.
Läser lite bloggar nu innan jag ska ta min morgoncigg - very much pleasure for me. Gör det just nu mest för att jag försöker hitta smycken till balen och studenten(!).. Hittar inte så värst mycket. Men blir det lika svårt att hitta fina smycken som att hitta fina skor ska jag dunka huvudet i väggen nio gånger. Fan. Åtminstone shoppingen ska väl bara vara rolig innan nervositetsmonumentet balen infinner sig!!?

Sitter dock och gillar den här damens blogg, mest för att hon/den är cool, jag har fallit bort från smyckesletandet. Läst hennes ett bra tag nu och hon är sköön..


BEFORE TWILIGHT

Innan jag klickar igång Twilight (Sitter med en kopp varm o'boy, ready to go) måste jag visa er en bild på min extremt charmante bror. Mister Max. Liten och I-don't-care på bilden.. Maha..


DET BLEV SKOR!

Från Zara. Inte dom gula dock.. Men ni får se vilka med balklänning och hela kitet den nionde juni.
Nu ska jag lägga mig och sova till Twilight i bakgrunden. Puss!

snart blir det NOG gbg

Hoppas hoppas. Inte rockigaste vädret kanske.. Så vi får se.

Förresten, PJ Harvey på Nalen i Sthlm imorgon. COOLT. Synd att man inte bor där bara..



NU BLIR DET GBG

Nu drar jag och PF till Göttebarg. Ska köpa ett par skor på Zara tror jag. Gula som fasen. Hmm..

Men först ska jag dricka upp mitt kaffe som jag måste dricka ur ett glas. Alla koppar är smutsiga..


FREEEEEEEEEEEEEEEEEDAG!

Och jag invigde min skinnpaj. Bam bam bam!




GODNATTLITTLEONES

Nu ska jag snabba mig in i duschen. - Trött som satan, upp tidigt imorgon, men det är fredag så det är (nästan) chill dill! Puss!



snyggaste Lily Donaldson

I BILEN

Lyssnade på dom här i bilen innan.. Nostalgi (för pappa) och galet.

N(ostaligi)eil Young


Vet inte riktigt vad det här är.. Men den är lite rolig.


Försökte hitta balskor i Gbg idag. Gick inget vidare. VAR ÄR ALLA FINA SKOR!!?
Men dessert-buffen var god. Och dagen i sig mysig och faktiskt solig till slut.



ETT ÅR EFTER

Ett år efter alla andra fixar jag en skinnpaj. Den är från mission och jag är kär.




JUMPER

Bilder där jag ser ut som en kutrygg och har amputerat ben. Fint.





MEN INNAN..

Men innan jag låter sängen omfamna mig, ger jag er och mig en inspirationsbomb från ELLE Street fashion









BELLA EDWARD

Hittade den här underbara bilden här
Inte sett den innan (konstigt nog, fröken fanpire som jag är.. haha, fan+vampire. Suck..).
Behöver ha tillbaks breaking dawn från PF nu, så jag kan läsa den igen. Fantastiska vampire world.

Nu är det nighty


CLEANING OUT MY CLOSET

Mamma fick mig på en-god-gärning - humör idag; skulle rensa i min garderob och slänga det jag aldrig använder + skänka så mycket som möjligt av det aldrig-använder till Ryska barnhem Så det gjorde jag.
Och jävlar vad mycket grejer jag märkte att jag aldrig använde! Garderoben blev finfin den med. Och mamma glad.







Kläderna att ge bort hann jag inte ta någon bild på - mamma bar iväg dom medan jag pillade med resten av grejerna. Men det blev två mega kassar. Bra!



KAFFEPAUS

Hemma nu, borde plugga lite psykologi så att jag har åtminstone en mening att visa upp för min lärare imorgon. Ska skriva om personlighet, och jag valde mästaren Stephen King. Buu..
Så, jag får väl ta och göra det antar jag. Har ju ändå missat början av Greys.

Bilder från för ungefär en timma sen..

Lånade PFs pappas stålhettsskor, mina usual när jag är där. Och hennes mega sköna jacka.. Jag kom ju dit i bara mässingen.. Närå. Men nästan. Blir kallt i bara tröja att sitta ute i en timme. Vart tog den sköna värmen vägen?




KAFFE

Destination: PF. Bjuds på: Kaffe. Sammanfattning: Kaffe hos PF

Hörs when I'm home. Twitter

DÅ SKA VI SE

Gjorde en sommardesign på min blogg. Får se hur länge den varar. Den ändras åtminstone i höst..
Hope you like it.


ONSDAG TJUGOHUNDRANIO NOLLFEM NOLLSEX

Kort dag, med "två" lektioner.. Sköönt. Satte på mig segkläder idag och lullade runt i några timmar och försökte komma på låtar till studentutgången.. Det gick inte så bra. (Nej Love, vi kan inte ha Jump..) Vi måste ha en låt som man vill (och kan) sjunga jävligt högt  till och som gör en sprallig, glad, stolt och härlig. Svåårt.

Nu funderar jag på en sväng till lager 157. Men vet inte.. Vi hörs sen iaf. Puss




KAN MAN STEKA ÄGG PÅ EN LUFTBALLONG?

Nej det kan man inte.
Nästa lektion tolv, och jag är vaken och trött nu. Kul.




KAN EJ SOVA

Jag och PF målade upp en miljon skräckscenarion som skulle kunna inträffa på balen. Skitkul verkligen. Bra gjort. Mådde redan kasst över att inte ha fixat skor. Nu ska jag behöva oroa mig för vad som hände PÅ balen också. Grrreat.
Men har visserligen innan idag känt av den där mysigt gnagande känslan av att stå som ett jävla fån och posera mellan massa människor i tystnad. Som ett gatlopp ungefär. Men tyst, stelt, segt och pinsamt..

Skräcken är:

- Att jag ramlar när jag gått ur bilen och ligger kravlandes i gruset i bländandet av fotoblixtar.
- Att min klänning går sönder på väg dit.
- Att jag har snor i näsan och ena tutten hänger ut.
- Att jag råkar tappa mitt löshår.
- Att min ena (eller varför inte båda!?) klacken går av.
- Att jag får panik och gör grimaser. Hela tiden.
- Att jag svimmar.
- Att jag får ett skrattanfall.
- Att jag börjar springa därifrån.
- Att någon kastar en hög med jord på mig. Eller vatten. Eller hästbajs. Eller en sten.
- Att jag blir jättesvettig.
- Att jag går förbi alla utan att stanna för fotografering.
- Att jag glömmer av att andas och svimmar och missar balen. + blir förudmjukad av att ambulanspersonalen bär iväg mig på en bår och jag flashar mina trosor.
- Att min klänning trillar av.

Ungefär så låter det i mitt huvud. Kan det vara därför jag inte kan sova? Tyst huvud, tyyyst!


ROLIG DÄNGA

Man vill liksom bara stå på ett berg och... fladdra. haha!
Gammal goding


BOKAT

Bokat färgning den 15 maj, och hårförlängning den 26.. Det blir bra det. Är ju lite sent ute så visste om det skulle skita sig eller att jag skulle behöva punga ut 9000 spänn (mutor) för att får det gjort. Men nu så. Klarrt!

Gillar miss Audrinas hår, inte med lika mycket slingor dock:

SNAAAAAART

11th of June. Jävlar.




FÖRRESTEN

Vi ha bokat wärdshuset för studentfest nu! WHÄÄM! Så alla treor, se till att show up!


BILDER FROM CHILDHOOD

Försöker hitta en bild från när jag var liten som vi kan ha på min studentskylt(!!). Det är svårt, för jag hade en sötålder när jag var rund och bebis, och en fulålder när jag var runt fyra. Och bilderna är mest från när jag var i fulåldern, här lägger jag däremot bara ut från sötåldern.
Hittade också kort på min vackra mamma från 80- och 90talet..


Mitt dop, godparents och riktiga. Ah och så är det ju jag i maräng..

Mamma, Ebba

Pappa, Ebba (Inte så jäkla rockig bild på mig kanske.)


Mamma


Mamma och son (Maxen)

HEUTE



NU HAR JAG LITE TRÅKIGT

Inget jätteroligt på tv och jag är omotiverad till att sitta och få migrän av matte, så jag gör ett tidsfördriv á Ebba.
Kanske inte orkar vara så där super seriös just nu.. Väntar på att mitt kaffe ska bli klart.

1. vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Shit, är det så här det är?

2. hur mycket kontanter har du på dig?
Inte ett förbannat öre.

3. viket ord rimmar på test?
mest. Kunde varit härligt förutsägbar och sagt fest. Men nej.. (fast nu gjorde jag ju det ändå.)

4. favoritplanet?
Jorden. Och en planet som jag döpt till Ebbas. - s:et är viktigt.

5. vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?

Emma

6. vilken är din favoritringsignal på din mobil?

Det spelar faktiskt absolut ingen roll, bara jag hör den och vet att det är min tel som ringer.

7. sätter du etiketter på dig själv?
Nej. Isåfall 'glad', - det gillar jag som etikett.

8. vad är det för märke på skorna du har på dig?
Converse är väl den gemensamma nämnaren för vad som (alltid) sitter på mina fossingar.

9. ett ljust eller mörkt rum?
mörkt och mysigt, med 90% av ytan upptagen av en megasäng.

10. vad gjorde du vid midnatt?
Jag läste New moon och grät.

11. vad står det i ditt senast mottagna SMS?

Hej! Vad gör du? Puss - väldigt intressant.

12. vart ligger ditt närmaste seven eleven?
åt helvete.

13. vilket uttryck andvänder du mest?
tth - ett "daah" eller "ååh" uttryck med läpparna. Frekvent använt.

14. till vem sa du "jag älskar dig" senast?

Det sa jag till min mamma.

15. vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?

the doggy. Eller mina ben kanske..

16. hur många sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?

Två. Cigg och vin. Kanske tre, om kaffe räknas. 

17. hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
zero.

18. vilken ålder har varit bäst hittills?
Jag minns ju inte så jäkla mycket från lill-Ebbas tid, men den var nog den mest carefree. Men bästa är nog just nu. När allting nytt snart börjar. Så, 19.

19. din värsta fiende.
matte B

20. vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?

En bild på mig och PF på studsmatta hos Anton när PF min kära har snopp (ni har sett den)

21. vad var det senaste du sa?
Sjöng med i en Elliott Smith låt. Vet inte dom exakta orden, eller ordet..

22. en miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon dollar. Kul att kunna flyga, men jag är höjdrädd.

23. gillar du någon särskild lite extra just nu?
Nej, inte om du referar till det motsatta könet.

24. senaste låten du lyssnade på?
A fond farewell - Elliott Smith


ÅH HERREGUD.

Jag har blivit en tweeple. Men Skit samma, kul som fasen att följa alla kändisar + skriva en massa korta onödiga inlägg på engelska. Följ mig om ni vill. Puss!

A6

Drog en Petra-Ebba -

impulsivresa till Jkpg och A6.

Försökte hitta balshoes i alla

miljoner skoaffärer men

hittade bara mängder av

skitsnygga sandaler. Speciellt

ett par bruna med fransar

från DNA(?) och ett par med

stora nitar från din sko. Och

jag som trodde

gladiatorsandalerna var

stora förra året.. Äh, dom är

skitsnygga. Men alltså, inga

balskor. Inte ens i närheten.

Får bli mitt älskade Gbg i

veckan istället. Ska bara kirra

tid med pappa..


Slänger in dagens c innan stängning av fabriken för idag (ska röka, dricka varm oboy och titta på the hills)
Hittade det på en kompis status på facebook. Gillar det.

"and I never take a break, I

never take a break till i see

heaven behind the gates"


(No idea vad som hände med texten..)

SÄNGEN

Nu är det sängen för mig. Big time. Nej just det.. Måste duscha innan. Suck.

God natt ni små

Erin Erin Erin


Dagens c hittade jag nånstans, vet inte riktigt vem det är av. Men det är sant sant sant!

"If you can't accept me at my worst, then you don't deserve me at my best."




KAFFE

Nu bjuder PF på kaffe, laaater


JAG MÅSTE..

Jävla massa måsten nu känner jag. Får min mage att lägga sig upp och ner..

1. Klara matteB-kursen
2. Få ihop projektarbetet
3. Fixa killing balskor
4. Fixa killing studentskor
4. Hinna färga håret en gång innan jag går och får hårförlängning
5. Boka hårförlängning
6. Boka spray-tanning
7. Sluta bita på mina fingrar (Inte naglar, utan FINGRAR!)
8. Köpa smycken till balen
9. Börja smörja in mina ökentorra ben
10. Fixa pengar till allt

SUCK.
Vill att det ska vara den 12 juni och allt är över.. Eller ja, förhoppningsvis flyter allt smärtfritt både den nionde (balen) och den elfte (studenten).

Så vill jag förresten ha ett par röda converse också.. Men det känns som det begäret får hålla sig i bakgrunden för tillfället..

AFTERNOON

2 första bilder - vackra sommar-Hofsnäs, de andra är från mitt getaway..






HOFSNÄS OCH MÅN(ENS)STAD

Bilder sen. Min myströja fick hålla mig varm idag. Värmen is gone..



Sne lampskärm - keeping it together med min snea pose.

YESTERDAY

Igår var en mello dag. Terränghindersvakt vid lunch, gick fortare än vad jag trodde och vi åkte hem redan halv fyra. Kvällen spenderades med Kings of Leon i mina ipodlurar i bilen mot Borås. - Hämtade mamma vid tåget. Fan, jag är stolt över mig själv att jag vågade knixa runt inne i stan, men jag körde där bara bussar fick köra iofs. Men skit samma, jag var ju glad som en lärka att jag lagt mig i rätt fil hela tiden! yeah!
Nio klickade jag igång Twiligt tillammans med en kopp kaffe och satt ihopkurad i soffan och njöt i drygt två timmar. Sen Kvälls/natt-cigg och lite SATC på datorn i sängen innan jag däckade lagom till klockan blev ett.

Fin lugn lördag. Nu är det söndag, och gröna(!) sköna långhelgen är slut, och jag sitter överöst med matte och projektrapport. Skitkul. Men jag är rätt chill, haft fina dagar hittills. Nu är det mat! Laater.

Igår såg jag ut såhär, men bilden är från typ torsdags..


AO LITTLE ONE, HOW I WANT THIS

Shortsdressen till höger.


Magnifik.

JAG HAR (NÄSTAN) HITTAT DOM!

Har nästintill lokaliserat likadana skor som Kling har! Hennes är från topshop, typ hundra år gamla, och omöjliga att få tag på. Men HÄR, finns ett par likande! YEEAAH!
Men så självklart har jag absolut noll kronor att lägga ut på ett par skor. Typiskt. Men jag vill, jag vill, jag vill!

Så, nån som vill köpa dom här kanske, i storlek 37? Bara använda en gång i typ en timma. C'mon!



SKORNA (åh, jag vill!):

TERRÄNGHINDERSVAKT

Det är min titel den här lördagen. Min och PFs. Vilket betyder att vi snart sticker upp till berg och sitter på en gräsmatta, dricker kaffe, röker och tittar på hästar hela dagen. Och som tur är, är det sanslöst fint väder!

Åt aioli till frukost idag förresten. Med vatten och bröd. Det är så det blir när jag och min bror lämnas ensamma av vår mor. - Mamma, kom hem! 

Vi hörs sen. Puss och kram

IGÅR

Det är fortfarande sol och varmt ute! YÄÄH!

Igår då ja:










Sen gick vi in, och då spårade det ut..




Rejält, haha!


GOTTA STOP

Vet ni vem som skaffat twitter? Mmm, just det..

Blev Borås ikväll, bilder 2morrow, now: sleeeeep

RSS 2.0